reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

he dziewczynki sie rozbujały :)
gdyby nie te nasze wszystkie cierpienia nie miałybyśmy tego co teraz :) kolej losu....
Zaraz spadam jade do szfagierki :D
tylko jak ja nie lubie jezdździc busem.... samochodem to jestem wyszykowana wsiadam i jade a busem jezu czekaj na ten czas spakuj sie idz czekaj masakra....
miłej niedzieli dziewczynki :)

reklama
a co do dzieci to mój K.od 3 lat mi ciągle gada że on już chce :) Ja zdecydowałam się pare miesięcy temu ale teraz też mówiłam mu ze jak się uda to będę ryczała ale ze strachu chyba najpierw :nerd: Ja sie panicznie boje porodu a jeszcze nawet w ciąży nie jestem, masakra to moje myślenie :baffled: I chcę dzidziusia i się boję. O!

Witajcie dziewczynki w ten piękny dzień (no przynajmniej u mnie słonecznie i ciepło :))
Ja dziś także w pracy więc będzie czas znowu ponadrabiać BB :)
Dobrze, że lista @ odgrzebana bo się będzie działo w tym tygodniu :D ja 4 dni do testowanka ale totalnie nic się nie dzieje...cycuchy nie bolą, tylko raz na jakiś czas prawy jajnik i brzuch na dole. Ale mam lekką zgryzotę bo odnalazłam w szawce testy owulacyjne i tak sobie zrobiłam kontrolnie; no więc sikanko i bach dwie krechy!!!! zgupiałam już :/

hej dziewczyny :*

Widzę, że niejedna z was przeszła przez piekło :( ale co nas nie zabije to nas wzmocni! Kobiety wiele zniosą. Najważniejsze że jest lepiej, mamy wspaniałych partnerów, staramy się o dzidziusia :)
Mnie zły los ominął i oprócz złego czasu gimnazjum kiedy to siebie nienawidziłam jak do tej pory szczęście sprzyja.
7 lat temu przyjechałam do krakowa, studiowałam, pracowałam. poznawałam facetów, ale były to przelotne związki. Zakochałam się dopiero w moim mężu :D i tak trwamy razem ponad 5 lat.

A co do kotów jeszcze to mam brytyjczyka długowłosego z rodowodem. Powiem wam tylko tyle by nie kupowac zwierząt z pseudo hodowli, które łączą rasowe z nierasowymi, bo to nielegalne. i chociaż te koteczki czy psiaki są kochane i niczym nie zawiniły to nie kupujcie, żeby ten nielegalny handel się nie szerzył..poza tym takie krzyżówki częściej chorują :(:(

Witajcie dziewczynki w ten piękny dzień (no przynajmniej u mnie słonecznie i ciepło :))
Ja dziś także w pracy więc będzie czas znowu ponadrabiać BB :)
Dobrze, że lista @ odgrzebana bo się będzie działo w tym tygodniu :D ja 4 dni do testowanka ale totalnie nic się nie dzieje...cycuchy nie bolą, tylko raz na jakiś czas prawy jajnik i brzuch na dole. Ale mam lekką zgryzotę bo odnalazłam w szawce testy owulacyjne i tak sobie zrobiłam kontrolnie; no więc sikanko i bach dwie krechy!!!! zgupiałam już :/

o kurcze..rzeczywiście dziwne, działaj kochana, może się owulka przesunęła ?

a co do dzieci to mój K.od 3 lat mi ciągle gada że on już chce :) Ja zdecydowałam się pare miesięcy temu ale teraz też mówiłam mu ze jak się uda to będę ryczała ale ze strachu chyba najpierw :nerd: Ja sie panicznie boje porodu a jeszcze nawet w ciąży nie jestem, masakra to moje myślenie :baffled: I chcę dzidziusia i się boję. O!

ja też się boję porodu, ale wiesz jak to słyszałam nie raz, że jak masz już maluszka przy sobie to się zapomina o bólu. tego się trzymajmy :)

Hej K@ti@, ja co do tych testów też mam dużo wątpliwości ale akurat te dwie krechy podobno mogą się utrzymywać po owulacji, dlatego trzeba je zacząć robić wcześniej żeby wychwycić pierwszy dzień dwóch krech bo jak od razu wyjdą dwie to nie wiadomo czy owulacja, dziś czy jutro, czy była 5 dni temu...

ja porodu także się boję ale traktuję to jako wyzwanie :) to takie piękne dać nowe życie - cud nad cudy!!!!
w sumie sam ból dla mnie nie jest przerażający, ale to co się podczas tego porodu może stać z dzidzią złego... :(

reklama
Hej K@ti@, ja co do tych testów też mam dużo wątpliwości ale akurat te dwie krechy podobno mogą się utrzymywać po owulacji, dlatego trzeba je zacząć robić wcześniej żeby wychwycić pierwszy dzień dwóch krech bo jak od razu wyjdą dwie to nie wiadomo czy owulacja, dziś czy jutro, czy była 5 dni temu...

Mynia szczerze mówiąc tym testom przestałam wierzyć bo kiedyś robiłam - gin stwierdzał owu a test jedna kreska. I tak zawsze ta 1 kreska wychodziła więc wkurzyłam się i je wepchnęłam do szuflady i tak przeleżały do przedwczoraj. A teraz kurcze nagle im się przypomniało, że potrafią pokazać 2 krechy :/ a specjalnie w tym cyklu nie mierzyłam temp. i w ogóle bo chciałam się wyluzować od tego

Do góry