reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Karola, a dlaczego chcesz iść w ciąży odrazu na L4, albo dlaczego zakładasz żeby iść na L4. No chyba, że masz jakąś ciężką prace z dźwiganiem itp.

Ja też staram się o pracę jak wiecie ale starań nad bejbikiem nie zamierzam odkładać;] mimo charakteru pracy... będzie jak będzie... a sama zakładam, że będę w dobrej formie i dam radę, a co! a jak się okaże, że trzeba będzie jakieś L4 to wtedy będę się martwić:)

a tak w ogóle to dzień dobry i miłego dnia Wam życzę:)

Ja pracowałam w ciąży ostatnie dwa miesiące tylko na zwolnieniu :tak: ale brzuch miałam duży i bardzo nisko więc było już ciężko:tak:

W drugiej też zamierzam jak najdłużej się da pracować oczywiście jak lekarz pozwoli i nic się nie będzie dziać

Ja jakoś źle nie wspominam tego że Fifka urodziłam dzień przed Hallowen:-D i w sumie wole chyba dzieciaczka na zimę bo póki jest małe to i tak się z domku nie wychodzi i pogoda jest taka że nie jest szkoda siedzieć w domku.

Ale nie ważne kiedy przyjdzie ważne by było zdrowe i nie sprawiało problemów:tak:

reklama
Do góry