reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie Wszystkie po świętach:)
Ale leniwe były dzisiaj jeszcze obiadu nawet nie zjedliśmy dopiero siedzi w piekarniku i zabójczo pachnie.
Agacynda i Marcepanowa u Was to wszystko bardzo podejrzanie wygląda, oby to było to o czym wszystkie myślimy;)
Moja owulacja tak ładnie wypadająca na święta postanowiła się chyba przesunąć i stwierdziła, że nie będzie świętować więc się nie pojawiła. Ciekawe czy planuje się w tym miesiącu pojawić, czy odpuści.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam poświątecznie :)

Ojoj to nam się ta @ późni! Mi też! Ciekawe, przesilenie? :p u mnie 32dc..

Wrociliśmy od moich rodziców, fajnie było, dużo rozmów, jedzenia, graliśmy w gry itp..a jutro do pracy.

Aha, świętowaliśmy moje 26 urodzinki :):)

Bzibziok, fajnie masz że odczuwasz owolację..ja to nigdy nie wiem..co utrudnia sprawę..

Siedzę przed tv zmieniam kanały i nie ma na czym oka zawiesić a na tygodniu fajne filmy lecą szkoda tylko, że człowiek wtedy pracuje albo idzie spać bo na rano do pracy.

Oj Agus, chciałabym odczuwać...
nie dość, że jej nie odczuwam, tylko wnioskuję na podstawie temperatury i testów owulacyjnych, to w dodatku wszystkie te czynniki mówią mi o tym, że o owulacji ani widu ani słychu...
No to najlepszego z okazji urodzin!

Aguś najlepszego z okazji urodzin! Rychłego zafasolkowania ;*

Sailor
ja mam 4 kanały... Ale dzisiaj dużo było fajnych filmów :-) i mój ulubiony z dzieciństwa leciał na tvp1. :-D

Bzibziok a długo już robisz te testy owulacyjne? bo na mnie nie działają :-) kiedyś robiłam i teraz robię. Może złe kupiłam.

Agacynda bo ja szukam dzisiaj dziury w całym :-)

Aguś wszystkiego najlepszego i zdrowej fasolki życzę :*

Ostatnia edycja:
Och dziewczynki u mnie masakra wczoraj się strulam i do dziś się mecze okropny ból brzucha który ściska moje flaki masakra :( jak była.wczoraj albo dziś owu to dupa blada....

reklama
Sailor, robiłam w zeszłym miesiącu i mi wyszedł ok. test ale dopiero 19 dc, w związku z czym cykl miałam 33 dc, a normalnie mam koło 28dni więc liczyłam na to, że skoro poprzedni był tak długi to teraz powinien być standardowy ale chyba się myliłam, bo temp. dalej niska i 3 test owulacyjny negatywny.

Czarni, to współczuję w takim razie, bo tyle czasu się wcześniej na szykowałaś i na sprzątałaś. Trzymaj się może Tobie tak jak i mi się spóźni owu.

Do góry