reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełka teoretycznie tak jest ale do dwóch tygodni może tak sobie spóźniać. Tak gdzie słyszałam. Ale może dziewczyny się wypowiedzą to "siedzą" w tym wszystkim głębiej.

reklama
mnie tylko pociesza jedna rzecz : nie wiem czy dobrze rozumuje ale czasem sie spoźnia jak owu jest później, ale jeżeli owu miałam około 12 dc to @ około 14 dni już powinna być tak? bo dziś wychodzi że jest 18 dzień od owulki a przeciez ta faza lutelna tyle nie trwa chyba ....
co o tym myślicie?

mgiełka jeśli o mnie chodzi to ja wcześniej pisałam, że opóźniać się może wynik na teście:) że nie musi od razu w dzień spodziewanej @ być...

a to co piszesz to prawda:) od owulki do @ faza ma stałą długość, trwa od 12-16 dni:) czyli średnio 14 dni:)

Jeszcze godzinka i wolne dzisiaj jeszcze zakupów butów i dla małej bluzeczki i rajstopek... Uciekam...Jakbyśmy się już nie spisały to wszystkim i każdej z osobnej życzę dużo, dużo zdrowia, wytrwałości, jak najszybszego zafasolkowania i w święta rodzinnej atmosfery w gronie osób najbliższych :*.

Wróciłam do pracy o 15:00 i od tego czasu nadrabiam, co napisałyście...a duuużo tego.
W Bielsku i okolicach pogoda fatalna jest zimno i mży deszcz, fuj, fuj.

Sihaya, co do włosów to z tyłu mam takie dość krótkie, to miejsca gdzie się głowa kończy, a szyja zaczyna:)Z przodu są dłuższe i zawijają się pod brodę z przedziałkiem, bo on się sam zawsze robi. No i z lewej strony mam coś w rodzaju grzywki:) Ciężko to opisać, mam nadzieję że zrozumiałaś o co mi chodzi.
Jak bardzo zatęsknisz w bielsku za BB, a będziesz w okolicy Straconki, to mogę Ci udostępnić do poczytania:p
My nie zamierzamy się ruszać z domu.

A teraz to czas się zbierać do domu.

A wracając do tematu samochodu, to ja niestety nie mam nerwów do jeżdżenia przepisowo, chyba za często jeżdżę. Dzisiaj miałam 80 km w jedną stronę, to jadąc przepisowo pewnie by mi to zajęło z 1,5h, a w niecałą godzinę już tam byłam. Ale ja bardzo lubię samochody, tata mnie nauczył jeździć jak tylko dorosłam do pedałów.

Co do prawka to ja mam ,jeżdze po mieście ale w trasie się boje troche ;-) Wole jak mój K jedzie bo on przynajmniej wie jak zareagować. Mieliśmy tyle nie przyjemnych sytuacji na drogach że ja nie chcę jezdzic na trasie, nie mogę sie przełamać...............
Jak wiosenne testowanka? Czekam aż sie lista zrobi czerwona. Aż oczy będą bolały od czerwieni :-D:-D

reklama
Do góry