reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarni, piękna ta Twoja dziewczynka :) sweeetttt:*

Patrzę sobie na listę i jedno nie przemawia bysmy zaciążyły...te które zajdą znikają z forum :/ ...buuu

co do teściów i rodziców, to mam bardzo fajną rodzinkę, lubimy się, żyjemy bez konfliktów :) ale dobrze że oddzielnie. My już na swoim w krk, rodzice w opolskim,teściowie na śląsku. Dobrze że jest autostrada :) szybko można trasę pokonac.
Żona brata mojego P rodzi na dniach. drugi chłopak będzie. Coś czuję że u nas tez może byc chłopak. Mój P na 2 braci, jego brat dwóch synów...ale niech bedzie :p

Ja tam jak zaciąże to będe pisać na 2 razy tu i tam :D Mam nadzieje, że ten wątek stanie się martwy, bo wszytkie w końcu zaciążymy i później zalożymy wątek Po starankach, po porodach, już z dzieciaczkami czy coś podobnego

nie kropko nie chodzi :)
ja ją wole mieć przy sobie....
nie mam parcia jak sąsiadki oddania dziecka do przedszkola by sie go pozbyć :/
I ona raczej przedszkolna nie bedzie....
drugie to juz raczej tak.... ale to wszystko czas pokaże :)
A co do kawalerów nie moge sie juz doczekać sama jestem ciekawa i z chęcią pooglądam :D

Haha będziesz selekcje przeprowadzać?? :p Ten ma zakrótkie nogi, tamten zadługi nos, ten za rzadkie włosy hahhaha :-D:-D podanie i 3 zdjęcia a co, niech wiedzą, że starają się o prawdziwy skarbek :)

A co Ty Czarni robisz, że ma takie włosy :szok:.
Moja ma strasznie błogie takie do ramionek ale bardzo bardzo cieniutkie i teraz zauważyłam, że zaczęły jej wypadać ale to pewnie przez te choróbsko.

A ja zaraz pracę kończę jeszcze pół godzinki i zmykam. Taka słaba jestem, gardło boli pewnie mnie mała zaraziła do tego jeszcze te noce nie przespane ale z drugiej strony już takie małe przypomnienie jak to wstawało się co chwila przy maleństwie ;-).

reklama
Do góry