reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia ja chyba będe odpowiadać, że my nie chcemy mieć swoich dzieci i, że chcemy zaadoptować murzynka :confused2: ciekawa jestem jaka beda mieli mine... znajadz zycie jedno takie pytanie przezyje, a na drugie zapytam dlaczego tego kogos to tak bardzo interesuje, a jak to bedzie jedna z ciekawskich ciotek, to zapytam czemu jej córki nie maja jescze dzieci

reklama
eh ja wam powiem że w tym tyogniu o dwóch ciażach sie dowiedziałam i wiecie co jako że to są osoby takie z rodziny to oczywiscie obydwie spytały a kiedy ja że Oliwia już taka duża, to zwyczajnie powiedziałam że ja zaszłam w ciążę od razu po powrocie męża z Afganu ale poroniłam, a teraz kiedy wyjdzie to nie wiem .... to obudwu kopara opadła chyba ze taka szczerość w jednym zdaniu! i głupio się poczuły a że jakoś tak średnio przepadam za nimi to mi to wisi !

i chyba jakiś wirus mnie rozbiera: zaczęły mnie mięśnie boleć i oczy piec i dreszcze mam aaa i kurde biały śluz serowaty hmmm zaczynam się obawiać co to może być?

co do rocznic ślubu u nas 5ta 29 września

kropka to jest to zgaszenie głupich ciotek :D a gdzie twoje wnuki :d
a co do tego sluzu to nie wiedziałam ja tam miałam :D moze mgiełka dlatego Ty nie wiesz czy miałaś owu.... tak jak pisała Kropka
A jak mi jest zimno masakra trzesie mnie.... a to dlatego że znowu miałąm dzis wysoką temperaturę i nie mogę sie znowu rozgrzać piec grzeje w domu 2 bluzy a ciary masakryczne
a co do rocznicy to moja 3 w listopadzie ale z czerwca to niuni urodziny :)

Ostatnia edycja:
U nas jest ciągle pytanie kiedy drugie też to jest irytujące bo byśmy już chcieli a póki co nas na nie nie stać:-(

Ja sobie siedzę już w ogródku na ławeczce na słoneczku wiaterek tylko niepotrzebny i was nadrabiam. Fifi gra w piłkę żyć nie umierać

a ja siedze w pokoju zimnooo mi jak cholerka po wczorajszej akcji z głową boje sie ze znowu zacznie mnie trzaskac bo cos sie skronie dzywaja myśle czy nie wskoczyc do wyrka... z apciem , i tak nic nie mam do robienia....

acha
bo ja zaczelam mierzyc tempkę elektro termometrem i pierszy dzien ładnie no włożyłam ten termometr ale wczoraj na śpiku to z lekka za płytko go włożyłam dzisiaj sie poprawiłam i nie wiem najwidoczniej wczorajsza tempka wyszla jaka wyszla... teraz pytanie do was jak głęboko wsadzać termometr
?

Kropka87 a ja, jak nam się uda, to właśnie małego murzynka będę miała :)

Ja serio mówiłam o tym murzynku, tzn kiedyś jak gdałam z mezem, wtedy jeszcze nim nie był, -jakbyśmy nie mogli mieć dzieci, to bez względu na płeć, rase byśmy adoptowali i stąd się śmieje cały czas z tym murzynkiem :) Mynia staracie się o 1sze dziecko? Jeśli nie żartowałas z tym murzynkiem, to wiesz jakie piękne będziecie mieli dzieciątko, polka z ciemnoskórym mmmm :)))))))

Moja mama mówi, że 30-stka to najpiększy okres w życiu kobiety.
Ale Pawła siostra też urodziła trzecie dziecko w wieku 36 lat i kwitnie.Ale ja bym się bała ze względu na zespoł downa czy inne choroby. Ale to moje zdanie i nie chcę nikogo urazić. Ale to też nie ma reguły ona urodziła zdrowe w wieku 36 lat a jej siostra w wieku 29 drugie dziecko i bardzo chore, i naprawdę o siebie dbała i o dziecko. Ale takie życie jest ku*wa nie sprawiedliwe i trzeba naprawdę że my i nasze dzieci są zdrowe. Bo tak naprawdę nikt nie zdaje sobie z tego sprawy i nie dba o siebie. I jakimikolwiek niepowodzeniami nie należy się przejmować bo jeśli się coś nie uda to uda się za drugim, trzecim a nawet setnym razem ale się uda. I dokładnie co nas nie zabije to nas wzmocni :).

reklama
no właśnie może faktycznie jak już ktoś będzie bardzo natrętny, to powiem, że pierwsze poroniłam, a drugie nie przychodzi, ale z drugiej strony wredota ludzka nie zna granic i pewnie zaczną się insynuacje, że ooo pewnie chora, albo niewiadomo co jeszcze, ooo, że do Kościoła nie chodzi to pewnie dlatego

Ostatnia edycja:
Do góry