Moni-ka o jaaaaa wielkie gratki malenka :-)
Dzisiaj pojechalam z dziecmi do szkoly bo wczoraj jedna babka szarpnela mojego syna bo Kuba byl pierwszy w lini od jej syna a ten jej syn jak nie jest pierwszy to placze a ze oni chodza sami do szkoly to nie maja jak sie bronic bo niby jak ?// wiec dzisiaj chlopaki byli jako pierwsi no i tamten byl niezadowolony z tego faktu i mamusia probowala sie klucic ale ja tylko powiedzialam ze Kuba jest pierwszy i nie dyskutowalam wiecej,niech sie stara q... nauczy ze jej dziecko nie jest najlepsze i nie zawsze musi byc pierwsze Powiedzialam jej tylko ze ma wiecej nie dotykac mojego syna bo zalatwei to inaczej...a ze jej syn jada tylko czekolade to zglosze to do opieki i sie nia zajma ...cinienia mam dzisiaj high level
I bardzo dobrze Edytka zrobiłaś. Jak mozna tak wychowywać dziecko jak ta baba!!! Nie można uczyć dziecka, że jak już np nie jest pierwsze, to to jest nie wiadomo jaka porażka!!! Masakra, ale nektóre baby to są!!! Sama wyrządza krzywdę temu dziecku. Biedny Twój synek, jak tak dalej będzie to daj tej babie popalić, ja bym dała...