reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hwj kochane!!
ja utonelam w pieluxhach betach i karmieniu:-)
czytam na biezaco -gorzej z odpisaniem.Teraz tez mala.przy cycu wisi.
U nas ok.Wieksze i mnieksze klopoty z kupka albo wcale.Co dzien to inna historia
To siw matka czegos nazre;-) to cos inneco nie podpasi malej.Mala rosnie!!uwaga uwaga!wyrosla z pierwszych ubranek.Tj polspiochy z rozm.46 dzisiaj okazaly siw juz za male.powoli przechpdzimy na 50-56.ho ho ho...:-)

a. nas taka cisza tutaj!!
jak tam.starankowe?fasolka jakas?
agacynda wspolxzuje no i powodzenia dla mnie to najgoraze badanie bylo.Myslalam ze zejde.z tego swiata od.tej slodczy:-) bo ja wogole nie slodze niczego itd ale.niektore kobitkiznosza to bez problemu.

agnieszko jak kolki u malego? dieta pomaga?
domik a wy jak tam?super.ze.cwiczenia pomagaja.
pianko halllooo??
gosiak rodzisz.juz??:-)

mgielko olac lipcowki masz nas!!
sailor.a jal badania meza.wyszly?bo cos kiedys pisalas.ze powtarzacie.ale.o wyniku itd juz nie znalazlam.
myniu co u ciebie??
czarnooka.nasza dzielna babexzko co u ciebie?
rozniczko??
sihaya ty juz tez wysoko z ciaza:-) ale.ten czas leci...

reszte pooozdrawiam:-/

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :-)
SIHAYA przywitałam się ;-) super, że już działacie w domku no i ze ćwiczysz :tak:
PAULINKO bardzo Ci współczuje, ale powiem Ci jedno, jeżeli Twój mąż nie umie przestać pić to może byc tylko gorzej, a wiem coś o tym bo mój tata pije, ale całe szczęście nie awanturuje się tylko w kółko powtarza się a to o pracy a to coś innego, ale nikogo nie bije i nie jest szkodliwy, chociaż te jego gadanie jest czasami wnerwiające :-( ja na Twoim miejscu powiedziałbym mężowi, że ma wybrać albo Ty i Mikuś (przy okazji wszystkiego najlepszego dla niego :*) albo alkohol i dać mu określony czas ale to jest dość drastyczne podejście
DOMIK dobrze, że z Lenką lepiej :tak:
NOELLE to Ci córcia rośnie jak na drożdżach :tak:
AGNIESZKO z Twojego synusia też już duży chłop :tak: i jaka Ty teraz musisz być chudzinka :szok: zazdraszczam
AGACYNDA to Anielka faktycznie silna babka :-D
pozostałe dziewczynki pozdrawiam :*

zapomniałam dodać, że wczoraj przyszła moja suknia :-) lecz niestety nie miałam czasu jej przymierzyć :-(

Hej babeczki :)
Noelle u nas tez problem z kupką, nie wygląda tak jak by mamusia chciała bo jest taka płynna a ja bym chciała zeby była jak jajecznica .

Moja dieta opiera sie na dzemie malinowym i bułkach :( ale jeszcze dwa miesiące z córcią było to soamo

Hej :)
Ja też teraz mam mało czasu bo mąż korzystając z urlopu grzebie całymi dniami przy aucie a ja rządzę z dzieciakami a że lato za oknem to córa dostała powera na całego i nie daje chwili odpoczynku za to synuś cud miód orzeszek :) jest boski! w tym tygodniu zaliczyliśmy bioderka, szczepienie i jeszcze moją kontrolę u gin. Kubuś rośnie w oczach a ja w szaleńczym tempie odkładam ciuszki z których wyrasta :szok: Ogólnie jest czarujący, poznaje moją twarz i śmieje się jak tylko mnie przyuważy :-D
Agnieszko współczuję diety, mój mały też ma rzadsze kupki ale pediatra nie kazała nic z tym robić bo są ładne żółciutkie, bez śluzu itp a cięższy oddech który czasem ma niby wynika z lekkiego zwiotczenia krtani co podobno jest fizjologiczne, córa też tak miała :tak: nam kazali wit K i D brać od 8 doby :baffled: zwariować idzie, co lekarz to inna szkoła :wściekła/y:
domik Ty to masz przeboje ze swoim maleństwem ech... siły kochana, siły Ci życzę! jak ja się cieszę że temat kolek znam tylko z opowieści.. ;)
paulinko uściskaj od nas synka z okazji jego święta!
Czarnooka jak temp? zaciskam za Was kciuki!
Asitko widzę że niezłe balety się szykują! ale to fajnie, poświętujecie sobie drugi raz :biggrin2: już z niecierpliwością czekam na zdjęcia!
Noelle chudzinko :) ja ważyłam się po porodzie tylko raz, równo po miesiącu ale mam wrażenie że teraz waga stoi w miejscu..poza tym mały super znosi karmienie piersią i jem WSZYSTKO, już nawet pizzę i smażone mam na koncie o czosnku, cebuli, czekoladzie, orzechach itp nie wspominając a to mi w gubieniu kg nie pomoże na pewno :-D póki co lekko uczuliły go tylko ogórki :baffled:
agacynda kciuki za glukozę &&& a dlaczego rozpuszczasz w domu a nie w lab? :eek:

Pianko no wlasnie rozpuscilam z nieswiadomosci :-) ale w poniedzialek juz w lab sie tym zajma :-)
Super ze z Twojego syncia takie zlote Dziecie :D juz sie doczekac nie moge jak moja Anielina bedzie na swiecie :-))

Cześć dziewczyny a u mnie do d..y jak zawsze . tempka 36,48 totalna porażka . chyba organizm daje mi do zrozumienia że nie mam na co liczyć . ciąża to chyba nie dla mnie.
dzięki dziewczynki że pytacie ale jakoś nie wróże sobie jeszcze bardzo długo że los się do mnie uśmiechnie. chyba muszę dotknąc dna by coś się ruszyło.

hej Laseczki, melduje sie po wizycie. Anielinka dalej jest Anielinka :)) hihihi ja mam +5 kg slodkiego ciezaru :o spedzilam u doktora ponad godzine czasu, gdzie normalna wizyta powinna przebiegac okolo 20 minut... hihi troche sie zator zrobil, ale nie szkodzi. kazal mi isc na szkole rodzenia... nie usmiecha mi sie to, bo bede musiala chodzic sama, moj A pracuje do pozna. fuu... a co do Gwiazdeczki to 762g wazy, dr mowi ze powinna prawie 900g wazyc, ale widocznie taki jej urok, ze nie urodzi sie 3,5kg :)) takze mam sie nie martwic. szkoda, ze zdjecia zadnego fajnego nie mam, bo tylko osobno tyl glowy, kregoslup, serduszko, nozki... nooo... ale duzo sobie pogadalismy.

a co tam u Was Dziewoje? ja wiem, ze piatek dzisiaj ale popisalybyscie dos :)

AGACYNDA super, że maleńka ładnie się rozwija. i pamiętaj, że nie każde dzieciątko musi byc ogromne:) mnie i noelle straszyli wagą, a dziewczynka nic nie jest:)
PIANKA eeeeee jak synuś taki grzeczny to mama nawet nie wie, że dzieciątko ma:p super:)
CZARNOOKA ja codziennie myślę o Tobie i modlę się, żebyś doczekała się na dzieciątko! wierzę, że będzie dobrze:*
ASITA i jak przymiarka sukni?? musisz zabójczo wyglądac. eh...ja bym chciała jeszcze raz:-D tak mi się podobało:p
MYNIA, SAILOR, LALUŚ, ROŻNICZKA, BZIBZIOK, FICIARA CO TAM U WAS??
MGIEŁKA jak się masz?? dziewczynki szaleją??

u nas ok. słonko więc korzystamy. cwiczymy i powoli widzę efekty:) buziaki:*

reklama
Dziewczyny, wczoraj mi pobieral gin cytologie, czy to normalne ze przy nadzerce mam dzisiaj delikatne brazowe plamienie? bez krwi. tylko taki kakaowy kolor.

Do góry