reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

agacyndo ja ci wroze malo dodatkowych kg!!
sihaya tobie tez!pewnie sie najadlas:-)
pianko oby dzisiaj sprawniej poszlo z czekaniem na wizyte,bo faktycznie cos strasznego..

A gdzie nasza Agnieszka?? Ty sie czasami cichaczem nie rozpakowuj:-D

reklama
Pianko no super jakby Twój malec zrobił cioci z bb taki prezent :tak:
Gosiak nie wiem czy mi się uda wrzucić z tel. na bb foto, ale o wyniku napisze na pewno :tak: chociaż czuje, że niepotrzebnie się teraz nakręcam :-(
Agacynda ja tez mówię, że dużo nie przytyjesz :tak:

Gosiak no właśnie lekarz widać że zmordowany bo nawet marcowe zwolnienie mi na luty wypisał :-D swoją drogą jakie on sny musi mieć jak się do wieczora tyle du... naogląda :szok: ja niestety sama z dzieciakami, nikogo do pomocy poza mężem :no: ja mam nawet problem co z córą zrobić na czas dojazdu do szpitala, pewnie pojedzie z nami mąż zostawi mi torbę przed IP i pojedzie
Noelle a niech się Agnieszka rozpakuje! a co, teraz to już bez różnicy dzień w te czy drugą stronę ;-)a męczyć się bidulka z brzucholem nie będzie :tak:

Asitko na pewno wynik będzie pozytywny :tak: Bo jutro masz już 37 dzień cyklu, a więc dziś jak zrobisz będzie okej :tak: a jutro poprawisz, żeby mieć pamiątkę :tak:

Gosiak nie puszczaj męża, ma z Tobą zostać!!! :tak:

dzieki dzieki Dziewoje za slowa wagowej otuchy :Dzobaczymy jak to bedzie, poki co spokojnie aje rade malowac paznokcie u stop :D

ja wole rozpakowywac, ukladac na nowo :)) wtedy sie dobrze bawie :)) nooo mysle ze pod koniec tego tygodnia juz bede Wam foty nowego lokum pokazywac :))

Agnieszka, nic po cichu, musisz nam htu wykrzyczec : RODZEEEE :)))

Nie noooo Pianko co racja to racja...niech sie rozpakowuje...tylko niech wczesniej zarzuci tu hasłem "Rodze" tak jak agacynda mowi:-) Co bysmy mogly sobie w emocjach oczekiwac na Antosia!

Asitko jeszce troche do godziny "O"!!!:-):-)

lalus nie idz!!zostan z nami!!
paulinko co u ciebie??

Ostatnia edycja:
Laluś miłej pracy, oby godzinki szybko mijały :tak:
Dziewczyny Wy niedobre przez Was boje się, że znowu złapie mnie załamka jak zobaczę I kreche tak mnie nakręciłyście :no:

reklama
Asitka za dwa dni jakbyś jedną krechę zobaczyła to byłoby podobnie, a tak będziesz wiedzieć na czym stoisz. Poza tym my tu wszystkie gorąco wierzymy, że... :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja się zbieram na pogaduchy z koleżanką:) Postaram się wpaść wieczorem ze zdjęciem brzucholka no i złożyć gratulacje.....&&&&&&

Miłego popołudnia!!

Do góry