reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka od stycznia 2012.

He he- ja mam gorzej, bo mi się podwójne nie podobają:) za to bardzo mi się podoba spacerówka quinny buzz (chociaż też ma różne opinie) ale szkoda kasę wyrzucać, żeby nią tylko chwilę pojeździć...

reklama
Agnieszko nie zakładam na amen, że się nie uda, ale po prostu tak czuje i wole być pesymistką, bo jeżeli się uda to będzie ogromne szczęście, a jak będę optymistką to znowu na koniec roku będzie załamka, taka jak zawsze mi towarzyszy pod koniec cyklu kiedy tempka spada i przychodzi @

hehe a te juz o wózkach .
ciekawe kiedy ja o nich pomyślę :/
Asitko główka do góry my też zajdziemy w ciąże ;) kwestia czasu jak to mówią.

Agnieszko bardzo ładny:)
Asitko na pewno się uda jak człowiek czegoś bardzo chce to się udaje:) Oby tylko na chceniu nie kończyć:) Moi znajomi już poonad 9 lat się starają, ale u nich na chceniu się kończy. Jeśli tyle czasu się nie udaje to trzeba iść do lekarza się zdiagnozować- nieraz naprawdę byle głupotka przeszkadza w zajściu w ciążę, a oni nic. Zero lekarzy, zero leczenia. Ja jakbym się strała i nici z tego to na głowie bym stanęła, żeby Mysze mieć i nie rozumiem ludzi którzy niby chcą, ale na gadaniu się kończy. To się uzewnętrzniłam:)

A tak poza tym to na Waszą listę bym się wpsała, ale po porodzie to ja jeszcze mam szał z miesiączkami i nawet nie wiem jaka data. 21 pażdziernika miała być, ale jej nie ma. Poprzedni cykl jak się zaczął 21 lipca to się skończył 19 września:( oby tym razem było inaczej...

Agnieszko no to kolorowych snów, niech Ci się przyśni płeć dzidziusia :tak:
Paulinko ja też za dużo badań nie robiłam, tylko męża wysłałam a u siebie, to tylko cytologia i badanie takie co gin. robi podczas wizyty, ale teraz idę 14 listopada i powiem jej o IUI to pewnie mnie wyśle na wszystkie pozostałe badania
Czarnooka ja modlę się, żeby nam wszystkim udało się zajść w ciąże do końca roku :tak:

reklama
No ja to nawet już moje gin powiem, że chce mieć IUI bo nie ma na co czekać, bo IUI też nie jest pewnym sposobem na zajście w ciąże, a mam już 27 lat, a za pół roku skończę 28. A na miejscu Twoich znajomych to bym już dawno dziecko adoptowała, bo z mężem już chcieliśmy złożyć wniosek, niestety on pracuje na czarno, a jest potrzebne zaświadczenie o wynagrodzeniu z 3 miesięcy i tylko to nas blokuje...

Do mnie nie przemawiają jakość wózki trójkołowe, ale zawsze może mi się odmienić do czasu kiedy uda mi się zajść w ciąże ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry