reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
ja mam dopiero testować 9 marca, nie wytrzymam
Wytrzymasz
Wiesz ja wole poczekac poniewaz w pierwszej ciazy test zrobiony w dniu spodziewanej @ byla bardzo blada kreseczka ,a w dwoch nastepnych robilam dlugo po terminie @ bo to byly ciaze z zaskoczenia dlatego wiem ze lepiej poczekac...ale do niedzieli musze zatestowac bo w poniedzialaek mam wizyte w szpitalu i musze wiedziec czy przelozyc wizyte na pozniejszy termin
Ostatnia edycja:
Wytrzymasz
Wiesz ja wole poczekac poniewaz w pierwszej ciazy test zrobiony w dniu spodziewanej @ byla bardzo blada kreseczka ,a w dwoch nastepnych robilam dlugo po terminie @ bo to byly ciaze z zaskoczenia dlatego wiem ze lepiej poczekac...ale do niedzieli musze zatestowac bo w poniedzialaek mam wizyte w szpitalu i musze wiedziec czy przelozyc wizyte na pozniejszy termin
a ja przy pierwszym dziecku robiąc test to tez miałam blada kreske a ja robiłam 20 dni po spodziewanej @ bo zapomniałam,że miałam dostac bo akurat zdawałam mature i kompletnie nie zwracałam na to uwagi
edyta01
Czekamy na czwarty cud
a ja przy pierwszym dziecku robiąc test to tez miałam blada kreske a ja robiłam 20 dni po spodziewanej @ bo zapomniałam,że miałam dostac bo akurat zdawałam mature i kompletnie nie zwracałam na to uwagi
No to jeszcze lepiej to teraz sie zastanawiam czy wogole robic test (zart )
Rób, rób
jeszcze 4 miesiące temu wyśmiałabym każdego kto by mi powiedział że będę chciała mieć drugie dziecko a tu nagle buuum i tak bardzo pragne!!! ale nie ukrywam,ze sie boje.... mam juz jedno odchowane a tu znowu w pieluszki....
jeszcze 4 miesiące temu wyśmiałabym każdego kto by mi powiedział że będę chciała mieć drugie dziecko a tu nagle buuum i tak bardzo pragne!!! ale nie ukrywam,ze sie boje.... mam juz jedno odchowane a tu znowu w pieluszki....
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Pati dasz rade ...masz juz duzego synka ,ktory bedzie Ci pomagal z dwojka jest latwiej niz z jednym oczywiscie to moje zdanie
Co do testu to chyba w sobote bede testowac ,jutro maz caly dzien spedzi w Londynie wiec troche nie po drodze mam z testowaniem
Co do testu to chyba w sobote bede testowac ,jutro maz caly dzien spedzi w Londynie wiec troche nie po drodze mam z testowaniem
Crazy Girl
Fanka BB :)
Gratuluję ;-):-) Ja też miałam problem z nadżerką. Mi gin wypalił ją ale na krótko bo znowu mam:-( ale jak widać mi nie zaszkodziła..DWIE GRUBIUTKIE KRESECZKI się pojawiły w mig
Więc nie pozostaje mi nic innego jak przenieść się na listopadóweczki i Wam życzyć jak najszybciej tego przemiłego widoku!!!
PS. co do nadżerki: mam ją od pierwszej wizyty u lekarza (19 lat), niby miałam ją wymrażaną, ale pani dr chyba coś nie wyszło bo 2 innych lekarzy stwierdziło że ja mam, w tym też czasie zaszłam aktualnie już w 3 ciąże (każda za pierwszym podejściem)
Sluzu mlecznego to i ja mam niewiele..a powiedzcie mi jak odczuwa się te bóle ścięgien w pachwinach, takie lekkie i taką czułość warg sromowych? śluz mam mleczny ale niewiele, to moze być jeszcze nadzieja?
czesc dziewczynki, ja też piję kawę i zaraz będę sie szykować do pracy.
crazy- dlatego z tym kalendarzykiem to tak na dwoje babka wróżyła ;-) ostatnio lekarka mi powiedziała, że kobieta może owuulować<?> nawet jak coś ją bardzo ucieszy, zmieni klimat, lub tak jak mówisz z powodu leków , czy choroby może sie przesunąć. Tobie jeszcze nie gratulowałam..a więć serdeczne gratulacje 2óch wspaniałych kreseczek! :-)
A to wiadomo jak to jest z tym kalendarzykiem zwłaszcza że nie zajmowałam się tym dokładnie.. tylko testy owulacyjne robilam a w tym oststnim cyklu jakoś mi się nie chciało a że coś pobolewało to myslałam że to owulacja
A z tym że kobieta może z radochy dostać owulacji to może być prawda! sama jestem tego przykładem chyba bo owulacja była w piątek a wcześniej w poniedziałek zaczęłam pracę i tak się cieszyłam że nie wiem.. normalnie góry mogłam przenosić - byłam bardzo tym podekscytowana i w ogóle podjarka
siedze w domu - jutro wolne bo mam niewielką infekcję pęcherza... :-( ale podobno nic nam nie grozi...
Edyta ty na wyspie mieszkasz??
Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Crazy tak mieszkam w UK ;-)
Takie infekcje to normalka w ciazy,nie powinnas sie kapac,tylko brac prysznic...odkad ja sie prysznicuje nie mam zadnych infekcjii,a i dodatkowo uzywaj plynu do higieny intymnej
Takie infekcje to normalka w ciazy,nie powinnas sie kapac,tylko brac prysznic...odkad ja sie prysznicuje nie mam zadnych infekcjii,a i dodatkowo uzywaj plynu do higieny intymnej
Ostatnia edycja:
Crazy Girl
Fanka BB :)
A to ja na wyspie obok ;-) Ja mieszkam i Irlandii..
Długo jesteście już w UK?
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
A to ja na wyspie obok ;-) Ja mieszkam i Irlandii..
Ja mieszkam 5 lat a maz 7 a Ty ??