reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Karola_2907........@28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012(4)
Mgiełka2008......@29.02.2012 (2)
Edyta01............@ 01.03.2012(1)
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Agus86..............@03.03.2012
Anke24...............@03.03.2012(2)
Czarni.................@03.03.2012 (17)
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012
Grzanka90.............@06.03.2012
Zonqa...................@06.03.2012
pati_pati..............@09.03.2012
Sailor_moon.......@13.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)
Kropka................@16.03.2012 (3)
Moni-ka..............@16.03.2012 (4)
gusiaczek_p.......@????????
malena100..........@24-25.03.2012
Lanjaa.................@27.03.2012(1)

Rozab Gratuluje
:-)

Anke to Ty jutro zatestuj a ja wstrzymam sie do soboty :-p;-)

reklama
Czarni ja gdybym miała regularne cykle to właśnie byłby 12 cykl staranek, więc sama z dwucyferkową liczbą nie jesteś :) jednak co fakt, to fakt jest taki, że każdy kolejny nieudany boli i załamuję coraz bardziej... :/ i to okropne rozczarowanie za każdym razem jak się widzi tę 1 kreskę :(((((((

Czarni ja gdybym miała regularne cykle to właśnie byłby 12 cykl staranek, więc sama z dwucyferkową liczbą nie jesteś :) jednak co fakt, to fakt jest taki, że każdy kolejny nieudany boli i załamuję coraz bardziej... :/ i to okropne rozczarowanie za każdym razem jak się widzi tę 1 kreskę :(((((((
fakt jest bardzo przykro bo dlaczego ktoś kto nie chce dzieci w kółko z brzuchem chodzi a Ci co chcą mieć normalna rodzinę nie mogą się z tego cieszyć. Ale fakt faktem nie nastawiam sie tak jak kiedyś bo jak w końcu zobaczyłam upragnione dwie kreski dzidzie straciłam wiec teraz jak będą dwie kreseczki razem z radością będzie obawa czy znowu się to nie powtórzy. :no:

Czarni ja mam to samo, sama już nie wiem czego bardziej się boję - czy tego, że znów zobaczę 1 kreskę czy tego, że ponownie zobaczę dwie i nie zdążę do gina, żeby mi tę dzidzię uratował :(

Dziewczyny nie załamujcie się.
Pozytywne myślenie to połowa sukcesu mówię Wam. A widać luty i marzec to szczęśliwe miesiące ;-).

Rozab gratuluje z całego serca czekamy na zdjęcie dwóch kreseczek,
ja to chyba sobie poprostu domaluje haha ( już mi na łeb pada ;-)
jestem ciekawa czy któraś ze starających się ma długie nieregularne cykle? i kiedy w takim przypadku najlepiej testować?

Rozab gratuluje z całego serca czekamy na zdjęcie dwóch kreseczek,
ja to chyba sobie poprostu domaluje haha ( już mi na łeb pada ;-)
jestem ciekawa czy któraś ze starających się ma długie nieregularne cykle? i kiedy w takim przypadku najlepiej testować?
Ta co tam że domalowane ważne że są :) Przy takich cyklach jest w ogóle ciężko zajść bo nawet nie wiesz kiedy masz owu nawet sama nie wiesz czy nie pojawi ci się dopiero na dniach. Najlepiej wyregulować i skrócić cykle tak by mieć więcej szans na fasolkę

reklama
Ja już sama nie wiem. Pewnie jutro bezsensu robić test pewnie za wcześnie. Ale głupek jestem to pewnie ... na pewno.. zrobie. Tym bardziej, że gdy wracam z pracy to mam 3 apteki po drodze :-p.
Ja ostatnio miałam problem z @ bo w grudniu miałam 18 a później nic i nic i myślałam, że może ale byłam u lekarza i kazał brać duphaston na wywołanie i dostałam 4 lutego. A cykle zawsze miałam po 28 dni także w końcu nie wiem jak mi się tak poprzestawiało to teraz mogę nie mieć co 28 tylko dłużej. Cholerka. Ale mam dobre przeczucia.

Do góry