reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Edytka to sikaj jutro! nie czekaj heh

a czujesz że masz @ dostac? Ja już wczoraj czułam... i w nocy trach zalało mnie :////

reklama
i własnie to jest powalone bo my na prawdę powinniśmy mieć tak ze ma być to jest i bez żadnego spóźniania ja z Oliwią robiłam test i był negatywny to potem to olałam bo schudłam i kompletnie nic mi nie było i winę braku @ zrzuciłam na szybkie schudnięcie a to po jakimś czasie bum :D i tez miałam poranny bardzo jasny ale widoczny a druga dopiero sie zrobił mocniejsza a teraz..... tak samo po tygodniu była bladziocha jasna że szok. i tak wiem ze mi na pewno test w niedziele czy w poniedziałek moze nie pokazać ale to jest takie czekanie że zawsze mamy nadzieje że już nam wykryje..... Na własne życzenie robimy sobie tak ale juz tak jesteśmy skonstruowane ....

ja tak sie też czułam do wczoraj... ale już 12h przed terminem to czułam że zaraz mnie zaleje i tak też było.
Jak zegarku punktualna

Czarni dokladnie :tak:

Ja ogladam ciaze z zaskoczenia i tam dziewczyny tez wykonuja testy i co ???? nic im nie wykazuja czyli tak do konca testom nie mozna wierzyc :no: a jeszcze przeczytalam ze jak nie ma @ do 18 DPO to jest bardzo duza szansa ze to ciaza mimo testow negatywnych :tak:

Czarni narazie pierwszy cykl ale o najmlodszego staralismy sie 2 dlugie lata :zawstydzona/y:

Czarni ja walczę już 2 lata i 5 miesiecy.... ;///

trzymajcie kciuki za ten marzec aby mi ginekolog pomógł znaleźć przyczyne niepowodzeń

nie wiem czy akurat z dniami ale jeżeli temperatura utrzymuje sie więcej niż18 dni to bez testów zazwyczaj wiadomo że jest ciąża zobaczymy dziewczyny co nam czas pokaże jeszcze kilka dni i sie wyjaśni

reklama
Do góry