reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Haha ja Wam coś opowiem ;P
Ja zanim zaczęliśmy sie niby starać ciągle gadałam ze sie boje ze nie bede mogła miec dziecka. Bo miałam grzybice... po 2 mam takie lekkie owłosienie ;P wąsik :-) a po 3 mój ma przepuklinę pachwinową... i ja tak go nudziłam ze chce ale sie boje.. i wcale nie oczekiwałam ze sie uda za 1 cyklem ;) :-)
Ciesze sie ogromnie ;) i musi byc pozytywnie ;) !:-)

reklama
O kurczeeeeeeeee gratulacje Andzia i Crazy :-D:-D:-D:-D Dziewczyny, który to był wasz cykl starań? Nie brałyście żadnych clo, lutein etc?

Bardzo się ciesze!!!!!!!! :-)

:-):-):-):-)

Agacynda od początku. Kto taki sławny mieszka u Ciebie w bloku??? Nie jestem na bieżąco :(

Ja w tym miesiącu już wiem, że znowu nie zaciąże ech.... co zrobić takie życie. Tylko hormonami mi zostało się faszerować...

Oj Andzia. tylko pogratulować że się w pierwszym cyklu udało. Naprawdę, cudownie!

Basia, mnie też, też mi nie pasi.

O kurczeeeeeeeee gratulacje Andzia i Crazy :-D:-D:-D:-D Dziewczyny, który to był wasz cykl starań? Nie brałyście żadnych clo, lutein etc?

Bardzo się ciesze!!!!!!!! :-)

:-):-):-):-)

Agacynda od początku. Kto taki sławny mieszka u Ciebie w bloku??? Nie jestem na bieżąco :(

Ja w tym miesiącu już wiem, że znowu nie zaciąże ech.... co zrobić takie życie. Tylko hormonami mi zostało się faszerować...

Kropko mieszka Mikołaj Krawczyk (Paweł z Pierwszej Miłości), Aneta Zając pomieszkuje (Marysia z PM) i dzisiaj przyjechała Agnieszka Włodarczyk (Ania z PM).

reklama
Do góry