reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Andzia GRATULUJE!!!:-):-) Co za dzień :-)
Witaj K@ti@ !! Niepotrzebne to czajenie się ! my jesteśmy bardzo kontaktowe jak widać, więc super, że postanowiłaś do Nas dołączyć! oczywiście życzę szybkiego zafasolkowania mimo przejść :-) :-)

Crazy, serio jak serek? Obserwuję coś takiego u siebie od prawie tygodnia czasu... Raz więcej raz mniej, ale brak ''suchoty''.

no no... coś takiego raz miałam raz nie.. po prostu takie białe grudki jakby

Jak to co? że w ciąży jesteś !! :D Superancko!!

Teraz Ty Andzia nawijaj o objawach jakie zauważyłaś u siebie. tylko dokładnie :D

Objawy: brak @ ale myślałam ze po prostu sie spóźni bo ma taki kaprys. Później siku coś mi sie za często chciało ;P Apetyt ogromny ;P biust bolał ale minęło ;P mdłosci, taka senna byłam, bóle jak na @ tylko mocniejsze.... i kurde z tego stresu to ja już nie wiem haha ;P

Tak, tylko że to moja pierwsza ciąża ;) i co ja powiem mamie ;P

Ja właśnie ze swoją godzinę przez telefon nawijałam - musiałam jej powiedzieć - nie mogłam się powstrzymać :-D Tylko że u mnie to już 2 ciąża.

Teraz Ty Andzia nawijaj o objawach jakie zauważyłaś u siebie. tylko dokładnie :D

dawaj dawaj :)

haha a mama zawał ;P
teraz tylko żeby wszystko było dobrze ;) bo denerwuje sie tymi bólami jak na @

nie denerwuj się bo to bardzo częsta dolegliwość zwłaszcza na początku.. Ja teraz siedzę i tez mnie boli:sorry:

Ja mam za to inne zmartwienie:-( W pracy używam dichlorometanu..... i nie wiem co teraz zrobić.. Niby mówią że nic mi nie grozi a jednak się martwie... Podejrzewa się że jest to substancja rakotwórcza i może niszczyć dna...W pracy mam duży wyciąg zamknięty gdzie trzymamy te substancje i tam je "rozlewamy" ale czasem przez chwilę ktoś trzyma ta subst poza wyciagiem i zawsze cos tam zostanie na chwile w powietrzu... nie wiem co robić, nie wiem kogo się poradzić:eek:

Objawy: brak @ ale myślałam ze po prostu sie spóźni bo ma taki kaprys. Później siku coś mi sie za często chciało ;P Apetyt ogromny ;P biust bolał ale minęło ;P mdłosci, taka senna byłam, bóle jak na @ tylko mocniejsze.... i kurde z tego stresu to ja już nie wiem haha ;P

A masz sluz czy nie ??

reklama
Haha spokojnie Andzia dbaj teraz o Okruszka!!

Basia!!!!!!!!!!!!!!!! nie uwierzysz kto teraz jest w mojej klatce! o jaaaaaaa! stoję sobie na balkonie palę papierosa a tu siup! podjeżdża Mikołaj swoją subarką a za nim Agnieszka Włodarczyk swoją bmw !!!!!!!!!!! widziałam ich ! widziałam!!!!

Do góry