Czarni
matka wariatka :D
będziesz babuleńkąTak, tylko że to moja pierwsza ciąża i co ja powiem mamie ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będziesz babuleńkąTak, tylko że to moja pierwsza ciąża i co ja powiem mamie ;P
Edytko bez żadnego ale żeby to było jeszcze cienkie niewyraźne a to piękna tłusta krecha ach piękne uczucie zobaczyć dwie kreski
Powiesz : MAMO JESTEM W CIAZY
Andzia GRATULUJE!!!:-):-) Co za dzień :-)
Witaj K@ti@ !! Niepotrzebne to czajenie się ! my jesteśmy bardzo kontaktowe jak widać, więc super, że postanowiłaś do Nas dołączyć! oczywiście życzę szybkiego zafasolkowania mimo przejść :-) :-)
Crazy, serio jak serek? Obserwuję coś takiego u siebie od prawie tygodnia czasu... Raz więcej raz mniej, ale brak ''suchoty''.
haha a mama zawał ;P
teraz tylko żeby wszystko było dobrze bo denerwuje sie tymi bólami jak na @
Jak to co? że w ciąży jesteś !! Superancko!!
Teraz Ty Andzia nawijaj o objawach jakie zauważyłaś u siebie. tylko dokładnie
Tak, tylko że to moja pierwsza ciąża i co ja powiem mamie ;P
Teraz Ty Andzia nawijaj o objawach jakie zauważyłaś u siebie. tylko dokładnie
haha a mama zawał ;P
teraz tylko żeby wszystko było dobrze bo denerwuje sie tymi bólami jak na @
Objawy: brak @ ale myślałam ze po prostu sie spóźni bo ma taki kaprys. Później siku coś mi sie za często chciało ;P Apetyt ogromny ;P biust bolał ale minęło ;P mdłosci, taka senna byłam, bóle jak na @ tylko mocniejsze.... i kurde z tego stresu to ja już nie wiem haha ;P