Andzia19
Fanka BB :)
zakochałam się aż mój M sobie spojrzał
Hehe mojemu też pokazałam ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe mojemu też pokazałam ;P
Co do moich objawów.. Pewnie chciałybyście wiedzieć (ja sama chciałam wiedzieć jak podejrzewalam wasze)
Po pierwsze nie mogę w to uwierzyć że kobieta od prawie samego początku może coś czuć. Niedługo po owulacji dzień/dwa już nie pamiętam zaczęły się bóle jajnika.. Były, znikały... Potem doszedł ból podobny do miesiączkowego po środku brzucha.. Też był i znikał, czasem baaardzo czasem mniej bolało.. Nawet raz Wam pisałam że nie wiem co jest tak mnie bolało. Aha do tych bóli zaraz po owulacji doszły bóle w krzyżu któych nigdy wcześniej nie miałam.. Kilka dni po owulacji poczułam metaliczny posmak (myślałam że sobie coś wkręcilam) nastepnego dnia znowu przez chwilę go poczułam (teraz to już prawie cały czas mam taki jak długo nic nie zjem) Jakiś mały stan zapalny się napatoczył na dziąsłach - trwał 1 dobę i minęło (a ja w pierwszej ciązy z tym miałam tragedię) i to by było tyle...
Co Wam mogę jeszcze powiedzieć.. nie wiem - pytajcie!!
Baaaardzo dziękuje jeszcze raz i BAAAAAARDZO mocno trzymam kciuki za WAS
miałam to samo w tamtym miesiacu i nie mogłam w nocy spać bo mi tak jajniki dawały wiec to na pewno ciążaCo do moich objawów.. Pewnie chciałybyście wiedzieć (ja sama chciałam wiedzieć jak podejrzewalam wasze)
Po pierwsze nie mogę w to uwierzyć że kobieta od prawie samego początku może coś czuć. Niedługo po owulacji dzień/dwa już nie pamiętam zaczęły się bóle jajnika.. Były, znikały... Potem doszedł ból podobny do miesiączkowego po środku brzucha.. Też był i znikał, czasem baaardzo czasem mniej bolało.. Nawet raz Wam pisałam że nie wiem co jest tak mnie bolało. Aha do tych bóli zaraz po owulacji doszły bóle w krzyżu któych nigdy wcześniej nie miałam.. Kilka dni po owulacji poczułam metaliczny posmak (myślałam że sobie coś wkręcilam) nastepnego dnia znowu przez chwilę go poczułam (teraz to już prawie cały czas mam taki jak długo nic nie zjem) Jakiś mały stan zapalny się napatoczył na dziąsłach - trwał 1 dobę i minęło (a ja w pierwszej ciązy z tym miałam tragedię) i to by było tyle...
Co Wam mogę jeszcze powiedzieć.. nie wiem - pytajcie!!
Baaaardzo dziękuje jeszcze raz i BAAAAAARDZO mocno trzymam kciuki za WAS
Andzia nie wyszło dlatego, że kilka dni po boboteście robiłam test o czułości 25... i tamten już w ogóle nie wyszedł.
Kurczę Crazy normalne objawy ale dwuznaczne bardzo... Jak widać u Ciebie są ODPOWIEDNIE SUper super super!!
a co z cycochami? :-)