reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczyny obecny nr strony to rok mojego urodzenia :-) ale stara jestem :-p

Dziewczyny ja nie wiem co jest grane:no:, temperatura nie idzie w górę :no: a śluz zrobił się wodnisty w razie czego nie biorę już wiesiołka bo może termometr się zepsuł ale sprawdzałam go w niedziele i jak go trzymam pod pachą to pokazuje więcej niż tylko do 36 stopni, może mam cykl bezowulacyjny co???? :angry::angry::angry:
Mężuś wczoraj nasmarował się maścią bał się że będzie szczypało ale był pozytywnie zaskoczony :-)

Agnieszko zasadniczo to dzisiaj nie testowałam bo się spodziewałam @ ale pewnie jak bym siknęła i tak by nic nie wyszło...a śniło mi się w nocy,że zrobiłam 3 testy w pracy ( nie wiem czemu akurat tam ha) i wszystkie wyszły pozytywnie....szkoda,że to był tylko sen...:-D

Asita wypraszam sobie bo to też mój rocznik :D także proszę mi tu ze starością nie wyskakiwać ;) a swoją drogą ale Ty spostrzegawcza jesteś ;D dobrze że mężowi ulżyło nie potrzebnie się tak bronił ;)
A mi się dziś śniło że urodziłam chłopczyka ale pod jakimś znieczuleniem że w ogóle porodu nie pamiętałam i byłam strasznie smutna że to tak szybko się ciąża rozwiązała a nawet ruchów nie zdążyłam poczuć..a w drugim śnie miałam już drugą córeczkę i tak bardzo ją tuliłam że aż mała się z płaczem obudziła tak ją ściskałam przez sen bo spała dzisiaj z nami :D to dopiero są schizy..:/

Oj Asita... bo ja się pogniewam na amen...
Zonqa jakbyś chciała zobaczyć to kocyk jest na stronie 1972
Już pojutrze mój ukochany przyjedzie :) bardzo późnym wieczorem na nowe lotnisko, które jakiś szaleniec nazwał lotniskiem Warszawa Modlin, a jedzie się z niego do Warszawy około godziny, jak nie więcej i potem z Warszawy do mnie do domku też prawie godzinka... więc dotrzemy do mieszkania około 1 w nocy a w piątek muszę iść do pracy...

no i nie ma dzidzi :( a już się nastawiłam, więc oficjalnie zaczynamy starania o maleństwo. Zacznę mierzyć temp, nie wiem czy potrafię ją odczytać, w razie co liczę na waszą pomoc :) Dziś biegnę po kwas foliowy :) @ dostałam 17.08, nie wiem czy liczyć nawet od 16 bo jakieś plamki się już tego dnia pojawiły, ale w sumie ból przyszedł 17...
Trzymajcie kciuki, jak i ja za Was trzymam :)

reklama
Do góry