reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle widzialam twoj test,i tylko pozazdroscic,kreseczka moze nie jest az tak wyrazna jak pierwsza ale to tylko ze wzgledu na czulosc tegoz testu,ja na twoim miejscu poczekalabym z tymi nowinami do soboty wtedy zrobila kolejny test ktory napewno pokaze ci prawde,ale z tego co widze na 98% jestes w ciazy.Moje Gratulacje !!!

reklama
Cześć :) ale pochmurno za oknem.. :/
mgiełko zdrówka Ci życzę kochana i żeby już się u Ciebie wszystko naprostowało bo zamęczysz się nam bidulku :*
domik to możesz czuć się teraz pod obserwacją ;) a swoją drogą to kto wie może już niedługo się dowiesz kto się u Ciebie rozgościł, podobno chłopcy szybciej się pokazują chociaż ja dowiedziałam się że będzie córa już 16-tym tygodniu a teraz też mam przeczucie że będzie dziewczynka ;)
Sailor jak jajniki? temp się ładnie trzyma ;)
agacynda jakieś wieści? ;)
Noelle temp masz powyżej 37 i się przejmujesz? taki spadek to nie spadek ;P może to przez wczorajsze wieczorne emocje ;) głowa do góry i sikaj to się uspokoisz jak zobaczysz ciemniejsza kreskę :)
Anke24 no nie da się ukryć że takie bobaski to sam cukier gorzej jak się w środku nocy popsują i zaczyna się płacz do rana ;) ale i tak warto ;)
Asita jak nastawienie na powrót do pracy? :/
rożniczka ale Ty dobra jesteś :-Dnie ważne środki ważny cel! ;) ale widać tam te paprocie?

Hej laseczki. Jestem mamą grudniową 2009 (choć miała być styczniowa 2012;) i właśnie staramy się o drugą dzidzię, więc was podczytuję i podziwiam wasze wykresiki - śliczne. Ja to idę na sponton. Zobaczymy jak długo mi zejdzie, bo podobno jak człowiek się stara i chce to dłużej niż jak z zaskoku zajdzie;) Przy pierwszym kapnęłam się po 2 tyg. że @ nie miałam:) Teraz to chyba jajo zniosę zanim przyjdą dni spodziewanej @.
Trzymam kciuki za was i za siebie też;))) jak się uda w pierwszym cyklu to będę mamą majową. Na razie póki co czekam aż się @ skończy...
miłego dnia!

agacynda Ty łobuzie wykończysz siebie ale przede wszystkim nas :-D ale jak miałaś plamienie i do tego czasu nic to...:rofl2: czekamy dalej nie powiem żeby cierpliwie.. ;P

reklama
Do góry