reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle ale czubek z Ciebie :))

A Ty Sailor zatestowalas i cooo?

Ja wlasnie wrocilam od rodzicow... Od 13 bylismy... Rosolku zjadlam, paprykr nadziewana, karpatke a po 6 godzinach w tym dwoch spedzonych na graniu w badmintona zjadlam dwa skrzydelka z grilla i kielbaske :-) jestem tak usatysfakcjonowana dzisiejszym dniem ze szok hahahahaha a teraz leze i juz mnie na kime bierze:D

HAHa Agacyndo wyszło to co wyjść musiało jeden tłusta krecha :-D

reklama
boże agnieszka116 nie mów tak bo sie porycze zaraz albo cos:no: a jak ten cien nie wyjdzie na innym tescie? moze ten test jakis bublowaty mi sie trafil??no i zem sie nakreciła:/

eh pozostalo czekac do nastepnego testowania. Mi sie tylko dziwne wydaje to ze ten tes ma czulosc 25 i juz wyszedl:/ to przemawia za tym ze cos z tym testem jest nie tak! Wrrr czemu ja nie kupilam wiecej tych testow????
agacynda wiem kochana,schiza na całego;D

Ostatnia edycja:
Noelle ja Ci pokarze mój cień mój był bladszy sama zobacz o.jpg

Kochana ja miałam takie same obawy jak Ty że następny test nie pokarze nnic a jednak pokazał :)

Jeszcze raz Gratuluję :) ale ja się cieszę he

Noelle Ty głupolu! gdzie Ty masz wątpliwości?!
GRATULACJE!! niedługo zostaniesz mamusią!!!!!! :*
Jednak moje przeczucia mnie nie zawiodły bo Ciebie obstawiałam właśnie jako drugą ;D

Ja ten Twój niby cień bez powiększenia obrazu już zobaczyłam :)

Dobra to ja sie nie ciesze ani nic (przynajmiej sprobuje), czekam do nastepnego testowania.wychodzi na to ze dopiero w piatek rano.
ehhhh jak tu przetrwac tych pare dni do zupelnej pewnosci co do wyniku!?
wymiekam ....

reklama
Do góry