reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

MYNIU ja już skończyłam drugi tydzień ale wzięłam wolne do środy :-) i mi też zostanie teraz 8 dni

MARGOTKO masz rację teraz do końca cyklu będę mierzyć te 3 minuty a od nowego 5 minut :-)

reklama
Agnieszko i jak byłaś u lekarza.
U mnie coś dziwnego jest. Wzięłam duphastone 2x5 dni tak jak zawsze po tescie negatywym zawsze miałam maks do 3 dni @ a teraz 8 dzien mija i nic się nie dzieje.

Byłam w ten sam dzień w który plamiłam i mam przyjść teraz 24 sierpnia
a Ty kochana rób test

A ja dzisiaj wymiękam mam takiego muła ze tylko bym spała, mała ma jazdę dzisiaj miejsca sobie nie może znaleźć , chyba ta pogoda tak na nią działa i jeszcze do tego teść ma dzisiaj urodziny więc rodzinka się zjedzie

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, żebym się przyłączyła do Waszego wątku. Również się staramy mniej więcej od stycznia, ale jak narazie bez efektów. Udzielam się też na wątku "Clo, duphaston, luteina i inne farmakologiczne wspomagacze staranek", ponieważ biorę luteinę od dwóch cykli na plamienia przed @. Wczoraj zaczął się mój nowy cykl (niestety :-(). Ogólnie nasze starania nie są specjalnie intensywne. Po prostu przestaliśmy się zabezpieczać, ale i tak nie wychodzi. Chętnie z Wami porozmawiam, powspieram się i ogólnie posłucham na pewno ciekawych porad :-)

Cześć Aneczek :)
Margotko, jeszcze nie mam takich fajnych zdjęć bo dopiero w ten weekend rozładowałam resztę kartonów:) Ale planuję zrobić, najpóźniej w środę:) Z tym, że ja nie mam jeszcze ani łóżka, które docelowo upatrzyłam, ani kanapy ani stołu:) No ale to co ma już być jakie jest obfotografuję:) Już nie raz pisałam, że jedynie łazienka jest już dokładnie taka o jakiej marzyłam:) Normalnie czuję się w niej jak francuska królowa:) Ogólnie dużo pracy włożyłam w mieszkanie bo np mam od babci krzesła 50 letnie, które sama na nowo obijałam, mam stolik, i szafkę z których usuwałam farbę opalarką, szlifowałam i na nowo malowałam. Mam przeuroczy kredens w kuchni od babci:) chcę jak najwięcej rzeczy wartościowych i z duszą z babcinych strychów ocalić i dać im nowe życie, bo mało już teraz takich cudeniek:) Aktualnie pertraktuję z babcią w sprawie porcelanowej lampy nocnej:)

A to jeszcze się wam pochwalę, że mam też krzesło z 1920 roku:) potężne, niemieckie... a jakie wygodne... jak się siada kręgosłup sam układa się w taka pozycję, że się odpoczywa:)

MAROTKO wątpie bardzo żebym w tym cyklu zaszła, także na pewno od następnego będe mierzyć przez 5 min.

MYNIU to mieszkanko pięknie wygląda :-) ja osobiście wolę nowy styl ale stary mi się podoba u kogoś :-)

reklama
hej kochane:* ja miałam weekend bez bb bo coś mi internet nie działał.
na obiad zrobiłam z mamusią krokiety z mięskiem i grzybkami i barszczyk czewony. mmm pychotka!

u mnie zimno:( ale może to i lepiej bo nie lubie takich upałów

aguś, agnieszka jeszcze raz Wam serdecznie gratuluje!!!:* spokojnych 9 miesięcy:*
sailor, noelle bedę za Was trzymac mocno kciukaski i przesyłam fluidki od dzidziolka&&&&&&&&&&&&&&&&& :*
agacynda oby @ nie przyszła i do Ciebie zawitaly II kreski. byłoby juz idealnie. zareczyny, planowanie bajkowego ślubu no i bobo:)
anke mi też testy nie wychodziły i bobas był. trzymam kciuki:* moze zgłoś się do lekarza??
pianka pewnie dumna jesteś ze swojej 7mm dzidzi? gratulacje takiego wielkiego szczęścia:*
sihaya udanego urlopu!:)
mynia nie załamuj mi się tam! trzymaj fason kochana:* przyjedzie S i już w pierwszym miesiący bedziesz zafasolkowana!:*

a reszcie przesyłam buziole bo więcej nie pamietam:*:( przykro mi, że do niektórych @ zawitała:( buziaki od nas:*:*:*

Do góry