reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nelle to byla taka ciema krew jak czekolada i to była taka kapka wielkości złotówki a potem dwa razy byłam siusiu i na papierze lekko brazowa smuga a teraz nie ma nic , a czy w środku cos tam jeszcze jest to nie wiem

ja dzisiaj mam 14 dni po owu

reklama
czyli bardzo nie wiele. To dobrze. Ważne ,że to nie jest żywo czerwona,czyli świeża krew.No i ważne też to ,że nie boli Cie brzuch.Czyli macica sie nie obkurcza. Kochana bedzie dobrze. Trzymam mocno kciuki!

P.S. jak 14 dni po owu to lapiesz sie w te granice zawarte w tej ksiązce :D

Ostatnia edycja:
Agnieszko nie denerwuje się na pewno będzie wszystko OK, trzymam kciuki :tak:
Witam nową staraczkę, moja gin powiedziała, że pow. 30 lat to okres na zajście w ciąże wynosi do półtora roku, także nie stresuj się kochana

Agnieszko zrób drugi test jak masz w domu bo lekarz będzie pytał czy robiłaś i jak powiesz,że kilka dni temu ale słaby to ci każe zrobić znowu i dopiero przyjść...tak załatwił moją koleżankę lek :-)
A i ja jak byłam to pytał czy test pozytywny b ez watpliwości.

Ostatnia edycja:
Noelle ale lekarz mi i tak nie będzie w stanie sprawdzić czy to Ciąża bo jeszcze za wcześnie prawda

mam nadzieje ze to nic złego no przecież temp jest wysoko

Sailor to mu powiem ze robiłam , teraz i tak nie wyjdzie bo tyla razy już sikałam

Agnieszka trzymam mocno kciuki, żeby było dobrze:tak: No a tak w ogóle to witajcie. U mnie wiatrzycho straszne i pochmurno... Na 16 do pracy... dobrze, że weekend wolny :-)

Ja bym sie pokusiła o zrobienie testu. Bo albo zrobia ci go u lekarza,albo moze byc tak,że lekarz bedzie czekał az sie ciaza potwierdzi. co ci szkodzi?zrob test. Jesli to ciaza to od ostatniego testowania betka na pewno skoczyla w gore.

Jak jesteś w ciąży to wyjdzie. Mnie się wydaje bez sensu iść bez zrobionego testu. Nawet jesli ciąża jest to i tak za wczesnie żeby lekarz cokolwiek zobaczył. W takim przypadku każe zrobic sikańca i daje duphaston i do domu. Agnieszko wiem bo przechodziłam. 14.03 wyszedł mi test a 20 poleciła fasolka. jak poszłam kobieta mnie obejrzała dała duphaston i powiedziała,że skoro test wyszedł jednoznacznie i kreska widoczna to coś tam się dzieje. czasemw ciąży się plami a jak się potoczy czas pokaże...i do domu odesłała.

zrobię a myślicie ze wyjdzie teraz jak już tyle wizyt miałam w toalcie z tych nerwów co chwile latam ,
ile muszę przetrzymać żeby zrobić test

Sailor kochana ja wiem ze się plami czasami w końcu jeżeli jestem w ciąży to już 3, i też przechodziłam plamienia

ja zrobie ten test

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry