reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Z tego co ja się orientuję to nie ma prawa pracodawca zwolnić kobiety w ciąży.
U mojego taty w firmie była kiedyś taka sytuacja, że kobieta się zatrudniła będąc w ciąży w drugim miesiącu i nie powiedziała o tym, po miesiącu około przyniosła zaświadczenie, że jest w ciąży i od razu poszła na zwolnienie :|

a myślicie, że powinnam zrobić test jutro czy poczekać jeszcze troszkę?

reklama
Agacynda a czy wiesz kiedy mialas owulacje ??bo jak patrzylam na wykresy innych dziewczyn, to przewaznie test zrobiony 15 dni po owulce wyszedl im pozytywny :tak:a wczesniejsze byly negatywne // takze zalezy kiedy ja mialas ...

Ja tez sie zastanawiam nad zrobieniem testu dzien pozniej bo wydaje mi sie ze owulka mi sie przesunela...i tak mysle czy nie zrobic tescika w piatek oczywiscie jesli wczesniej nie przyjdzie :cool:

Ostatnia edycja:
edyta01 już sie pogodziłam z tą myślą
agacyda kochana czekaj z testem przeważnie od owu do okresu mijają14 dni gdy temperatura utrzymuje sie do 18 dni nawet test juz nie jest potrzebny wiec poczekaj teraz te dwa dni to juz nie zrobią żadnej różnicy :*

Edyta testujemy razem :D

Basia no różnicy mi to nie robi.

a w ogóle to tak mnie zgaga męczy, już kolejny dzień... nie wiem jak mam sobie z nią poradzić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agacynda mnie zgaga meczyla prawie cala ciaze i tylko zimne mleko z lodowki mi pomagalo ...sprobuj moze i na Ciebie podziala ;-)

reklama
Do góry