reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianka ja jak byłam w pierwszej ciąży to miałam wszystkie objawy jakie tylko chyba są , a w drugiej to tylko piersi dawały o sobie znać i brzuch pobolewał, no i takie klucia w pochwie a i skurcze jelit

reklama
Myniu ja myślę w takim razie,że owu u Ciebie puka do drzwi a ona jeszcze Ci prawie ten jajnik poprzestawiała i dlatego boli. Mnie tez bolało po sug w szpitalu jak dokładnie sprawdzali czy cos nie zostało po poronieniu.:tak:

Eh...dziewczyny coś mi sie dłuzy ten miesiąc.Chyba mam za dużo czasu na rozmyslania ,obliczania,planowania.....z poranne dobrego humoru nie wiele pozostało:/ znowu dopadły mnie mysli z kategorii:czemu to tyle trwa?

no i pojadłam pysznych naleśników:) a teraz odpoczywam na rozkaz męża:-D napisał mi sms: mam nadzieję, że odpoczywacie? sprawdzę jak wrócę, czy nie bylo Cię tam gdzie nie trzeba" czyli chodzilo mu, czy leżę czy znów coś sprzątam i gotuje....:-D

pianka fajnie nazwałaś naszego okruszka:tak: ale nie krakaj bo ja lubie spokojne dzieci:-D wystarczy, ze mąż ma 9 siostrzenców (3 chlopaków i 6 dziewcznek) mega niegrzecznych. mam nadzieję, że nasz pociecha się nie wda w nich:sorry2: ja byłam ponoc bardzo grzeczna:-p

noelle punkt to dobre nastawienie:) a robiłaś już jakieś badania??

u mnie chyba się na burze zbiera. buuu nie lubię tego!

ktoś mówił o spaghetti... to ja się wpraszam na kolację:-D
sailorku a Ty co tam dziś działasz w domku??
mynia współczuje takich objawów owulki:( biedna:*

reklama
Poszłam z małą na spacer i oczywiście tylko weszłam do parku a tu pompa z nieba wrrrr tak więc wszystko mokre łącznie z nami bo oczywiście tak fajnie było na dworze że folii na wózek nie zabrałam..wkurzyłam się :/ dziś wieczorem przyjaciółka wpada na kawkę (miało być winko..) to się wyżalę a co! ;)
domik a to są grzeczne dzieci? Kala w brzuchu tak szalała że już w 5 m-cu potrafiła mnie ze snu wybudzić a w 6-tym jak w nocy dotykałam brzuchem pleców K to jak kopnęła to się budził zdziwiony kto go po plecach kopie w środku nocy :D moja to słodziak ale wulkan energii i już powoli z niej diabeł wychodzi hehe co widać na załączonym obrazku że nie zawsze taka grzeczniutka ;P
101_4527.jpg

domik kiedy masz następna wizytę?

Ostatnia edycja:
Do góry