reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
też bym poszła sobie nad jeziorko ale mi się tyłka nie chce ruszyć taki sobie ze mnie leń się zrobił,nic mi się nie chce
ja też planuje wielkie porządki ale niech się chłodniej zrobi bo w domu nie idzie wytrzymać

Hej dziewuszki:) Głowa mnie boli od samego rana, jakbym kaca miała, a nic nie piłam. Dalej mam mnóstwo roboty w mieszkaniu... zmęczona jestem permanentnie...
Zaraz znowu jade na zakupy budowlane i będziemy robić Figlarnię :)
Julianka GRATULACJE!!!
Cześć Palma:) ja też długo nie wiedziałam czy mam kota czy kotkę. Na początku mój Figiel był Rozalką:) ale weterynarz rozwiał wątpliwości. No i jak Fisio miał 3 miesiące to miał już mega duże, jak na swoją mała posturę, ...wiadomo co miał mega duże :) Nawet mój kolega mówił, że albo widział w życiu same kotki albo Figiel ma największe jajeczka na świecie:)
Agacynda jak Luśka? Twój A ją lubi czy toleruje? Kociak to niezły test cierpliwości przed zostaniem rodzicami :)
Agneiszka zazdroszczę możliwości opalania:) Ja nie mam gdzie, kompletnie... zresztą w tym roku to nawet czasu bym nie miała

Julianka33 serdeczne gratulacje!!!! zdrowej i spokojnej ciąży życzę :tak:
Myniu mnie też dzisiaj dopadła straszna migrena, jak nic zbliża się okres :no:
u mnie od rana pada, a duchota straszna, w pokoju cały czas wiatraczek chodzi :-p

Witam serdecznie z ranka :biggrin2:
Mynia 82
haha a to ci dopiero, to przez to Figiel to taki jajcarz :-D Chrupkowi coś tam niby rośnie, chyba to chłopak pewności jeszcze nie mam, niedługo wybieram się z nim do wetka więc wszystko się wyjaśni:tak:. Dziewczyny mój D. wczoraj wręczył mi drugi pierścionek zaręczynowy - niby ze tamtemu smutno samemu :confused:niespodziankę miałam niezłą :tak:jak lubi to niech kupuje, a co:-D sprzedam na stare lata i kupie sobie fotel bujany:-D
JULIANKO - czapki z głów:tak: ode mnie również przyjmij SERDECZNE GRATULACJE i nie zapomnij powysyłać ciążowych fluidków dla nas nadal oczekujących:biggrin2:
Wiecie co zauważyłam?? Za każdym razem, jeżeli pojawia się tu "nowa" staraczka, jedna z tych "stałych" przechodzi do zafasolkowanych :tak: Może to jest jakiś KOD? :confused:A więc dziewczyny, logujcie się tu wszystkie i się udzielajcie:biggrin2: , w sumie taka wymiana nie byłaby zła :) im więcej tym szybciej by poszło:)
A tymczasem Moje Drogie - życzę udanego stosunkowo dnia i nocy, miłego relaksu i samych sympatycznych i uśmiechniętych ludzi na drodze. całusy ;-)

Cześć :) melduję wszem i wobec że przed chwilą pożegnałam teściową :))) na szczęście obyło się bez ofiar i na rok powinien być spokój z odwiedzinami. Niestety zabrała ze sobą pogodę bo właśnie zaczęło lać :/
domik a Ty oczywiście pamiętasz o kwasie foliowym?
agacynda kiedy dostaniesz zamówione cudeńka z medycyny chińskiej? ciekawa jestem czy coś pomogą ale na pewno nie zaszkodzą :)
Sailor Ty się nie przemęczaj z tym sprzątaniem ja niedawno też pucowałam mieszkanie na wizytę Pani matki męża i teraz się śmiejemy że do Bożego Narodzenia powinno starczyć :)
Mynia to chyba od tej pogody męczącej takie samopoczucie bo ja też już trzeci dzień się czuję jak na wiecznym kacu..a jak Figiel ma takie walory to się nie ma co dziwić że szatan z niego ;D

Pianko to było takie bardziej nadrabianie tego co się w ciągu tygodnia zebrało a człowiek nie zdążył zrobić
U mnie dzisiaj tempka wysoka ale zaburzona. Prawie nic nie spałam wierciłam się, gorąco jak...:wściekła/y:
Przydało by się troszkę chłodu chociażby w nocy

reklama
Sailor to zapraszam nad morze temp 21 stopni, bez słońca, po deszczu super powietrze :) chociaż masz do mnie kawałek :/
agacynda zaraz sobie poczytam o tej paście a powiedz czy można tego w ciąży używać? bo jak zaciążysz to trzeba by było sprawdzić czy na dzidziusia nic ze składu nie działa

No to już trochę doczytałam hehe a ja sobie Bóg wie co wyobraziłam gdzie i do czego jest ta pasta :D śmiać mi się z siebie chce, mam bujną wyobraźnię :D

Ostatnia edycja:
Do góry