reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Frutty przykro mi:( ściskam mocno:*

Kasienka witaj:)

Aniulkas betka piękna:) oby tak dalej:) a kolczyki doszły dziś rano, tylko ja w pracy byłam i mam awizo - za chwilkę idę na pocztę odebrać <jupi>

Pianka ale mnie rozbawiłaś tym wyliczanie owulki przez Twojego K hehehhe... a to dobre:D

Anke ja myślę, że na test trochę za wcześnie jeszcze.. ale jak już tak bardzo chcesz to kup o największej czułości:)

Sailor a co tam u Ciebie? jakieś objawy kiełkującej fasolinki?

Frutty kochana bardzo Ci kibicowałam chociaż po cichutku. Wiem,że twojego bólu teraz nic nie ukoi ale z czasem będzie lepiej. Draniem się nie przejmuj nie był wart złamanego grosza. zasługujesz na kochającego super faceta a nie niedojrzałego drania.
Pamietaj,że my tu zawsze na Ciebie czekamy.
Pianko i Myniu cycki dalej bolą, sutków nie mogę nacinąć bo bolą,że syczę, a cycki ogołnie twardziaki sa.
Miałam takie w poprzedniej ciąży ale ze 3 dni przed datą @ a teraz mam od owulki więc nie mam zielonego pojęci czy coś kiełkuje.
Zatestuję 9 dpo czyli za 2 dni. :-):-D

Frutty z całego serca współczuję... i jestem z Tobą sercem kochana... aż nie wiem co napisać, bo dużo przykrości Cię spotkało w tak krótkim czasie... nie wiem czy istnieją takie słowa, które mogły by dać ukojenie... odpocznij i poukładaj swoje myśli, my tu czekamy na Ciebie. Buziaki i dużo zdrówka! Daj znać co z jajnikami...
tule

ja w czwartek zaczynam monitoring

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Taaaa, zdecydowanie wyczerpałyśmy Sihaya... Ajj trudno się mówi, trzeba się starać o tego pierworodnego, nie? :) lub pierworodną :p

Ja dzisiaj się już chyba nie kimnę. przyjaciel mojego mężczyzny napisał mojemu A taką wiadomość, że moje ciśnienie podniosło się gwałtownie.

reklama
Do góry