Czarni
matka wariatka :D
no jestem i opowiadam na wstępie przyklejam mój wykres by było wiadomo o co chodzi Obserwacja cyklu - enpr.pl
to ten ostatni szczęśliwy miesiąc a wiec jak łatwo sopjrzeć na wykres mam zapisane ze brałam clo i to nie pierwszy raz co zdaniem mojego byłego lekarza sprawi ze zajdę raz dwa wierzyłam mu i to był mój błąd..... i według niego powinnam miec owulacje 9 ale wtedy akurat wypadły świeta i czymś sie strułam co byłam bardzo załamana że już po cyklu ale jak mi sie pózniej wydawało obserwując swój organizm że owu mi sie przesuneło co sprawiło że jednak nam sie udało
myślałam tak do poniedziałku jednak okazało sie inaczej..... wiecie kiedy miałam owu?? 3 jak siadłam i zaczełam sprawdzac wykres okazuje sie ze to możliwe bo 3 napisałam że sie zaczyna bo mam kurze białko ale szyjka nie zgadzała mi sie bo była zamknieta Ale najwidoczniej mi sie tylko wydawało i nawet taka weteranka jak ja mogła sie pomylić . Dopiero lekarz mi uświadomił że było całkiem inaczej i mogłam wcale nie brac tego clo bo on mi nie był wogóle do niczego potrzebny a tylko przeszkadzał. widzicie czasami jakim lekarzom ufamy.... warto zapisywać sobie jak prowadzi sie wykres czasami sie to bardzo przydaje
to ten ostatni szczęśliwy miesiąc a wiec jak łatwo sopjrzeć na wykres mam zapisane ze brałam clo i to nie pierwszy raz co zdaniem mojego byłego lekarza sprawi ze zajdę raz dwa wierzyłam mu i to był mój błąd..... i według niego powinnam miec owulacje 9 ale wtedy akurat wypadły świeta i czymś sie strułam co byłam bardzo załamana że już po cyklu ale jak mi sie pózniej wydawało obserwując swój organizm że owu mi sie przesuneło co sprawiło że jednak nam sie udało