reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

no jestem i opowiadam na wstępie przyklejam mój wykres by było wiadomo o co chodzi Obserwacja cyklu - enpr.pl
to ten ostatni szczęśliwy miesiąc a wiec jak łatwo sopjrzeć na wykres mam zapisane ze brałam clo i to nie pierwszy raz co zdaniem mojego byłego lekarza sprawi ze zajdę raz dwa wierzyłam mu i to był mój błąd..... i według niego powinnam miec owulacje 9 ale wtedy akurat wypadły świeta i czymś sie strułam co byłam bardzo załamana że już po cyklu ale jak mi sie pózniej wydawało obserwując swój organizm że owu mi sie przesuneło co sprawiło że jednak nam sie udało :) myślałam tak do poniedziałku jednak okazało sie inaczej..... wiecie kiedy miałam owu?? 3 jak siadłam i zaczełam sprawdzac wykres okazuje sie ze to możliwe bo 3 napisałam że sie zaczyna bo mam kurze białko ale szyjka nie zgadzała mi sie bo była zamknieta Ale najwidoczniej mi sie tylko wydawało i nawet taka weteranka jak ja mogła sie pomylić . Dopiero lekarz mi uświadomił że było całkiem inaczej i mogłam wcale nie brac tego clo bo on mi nie był wogóle do niczego potrzebny a tylko przeszkadzał. widzicie czasami jakim lekarzom ufamy.... warto zapisywać sobie jak prowadzi sie wykres czasami sie to bardzo przydaje

reklama
hej dziewczynki:*
u nas jakoś leci. dziś mnie nawet nie mdliło:szok: aż się boje, że coś nie tak:( brzuch mnie tak bolał w nocy. eh... mam nadzieję, że to oznaka że dzidziol rośnie i mieszkanko sobie powiększa. teraz sobie odpoczywam... wiecie co juz doczekac się nie mogę, aż mi się urlop zacznie. nie mam wogóle siły na nic. potrzebuje ciagle odpoczynku:eek::szok:

FRUTTY kochana tak mi przykro, że teraz Cię takie coś spotkało. konsulacja z innym lekarzem to podstawa. moze ktoś zna inną metodę. tulę Cię mocno i walcz o Was dzielnie!!! badz silna!

SIHAYA puk puk a Ty co?? małpa czy dzidzia??
SAILOR trzymam kciuki, żeby cyce były oznaka ciaży. mnie tez okrutnie bola i są twarde. maż też zadowolony:-D zanim sie dowiedziałam to coś tam bolały, ale jak juz te II kreski zobaczyłam to jak na zawołanie wszystko się przyplatało:-D
AGNIESZKA zdrowiej tam. soczek z malin jest super na przeziebienia. no ale nie może byc ze sklepu tylko taki swój. trzeba troche wlac do szklanki i zalac wrzatkiem i wypic taki goracy. rozgrzewajaco dziala i mi zawsze pomaga. a na katar to szałwia. 2-3 listków swieżej szałwi zalej razem z herbata. możesz dodac cukier i cytryne. zaparzyc to ok 5 min i wypic. znów zalac te liscie i wypic drugi raz. mnie tak po godzinie dwóch katar przechodzi. nie wierzyłam w takie cuda a tu masz pomaga i nie tylko mi. mam zasadzona w ogródku:)

MYNIA jak tak tata?
PIANKA no to się mężus postarał:) teraz Ty bedziesz musiała mu podziękowac:-p
ANIULKAS to ja też czekam na zdjecie. ja swojego jeszcze nie widziałam i tez sie martwię. mam wizytę na 1.08:(
CZARNI ojej jaki śliczny brzuszek. uroczo wygladasz! ja też po sobie wiem, że natura płata figle. też miałam nie miec owulki a tu w ciąży jestem
MGIEŁKO Pprzykro mi z powodu @:( tulę:*

dzis tesciowa ma urodziny. jutro pewnie tam pojedziemy i powiemy o okruszku. ale bedzie miała prezent:tak:

Czarni twój wykresik pokręcony ale ma piękne zakończenie :tak:
Domik no właśnie nie wiem czemu te moje cycki oszalały nie wiem chyba od hormonów, może juuż sama produkuję progesteron...zobaczymy :-)\
MYNIU jak taata?

Witam
dziewczyny jak ja się męczyłam w nocy, miałam ponad 38 temp,a czułam się jak bym miała z 40 nic nie mogłam brać bo po wszystkim mnie mdliło

wiecie co jaka ja głupia jestem zrobiłam test mimo tego ze dostałam @ he i jeszcze myślałam że może jednak się udało bo cyce urosły a @ się już skończyła i nie wiem co jest grane , moja @ zawsze trwa długo a tu ledwo 3 dni i wczoraj to były tylko plamienia

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj chciałam zrobić test rano, ale utopił się w toalecie więc mi się nie udało. I jeszcze dodatkowo tak się zacięłam nodze, że mam
ranę na 5 cm... Auć.

ale tu dzis cisza:szok:pewnie wszystkie korzystaja z pięknej pogody:) u nas chłodno ale słonko sie pokazalo. od rana zajadam sie owocami. tak mnie naszło. juz chyba z kilogram nektarynek zjadłam. trzymam kciuki za Ciebie Sailor!!! będzie fasolka!
AGACYNDA a ile masz jeszcze do @ że testujesz?? &&&&&&:*

Hej ale cisza myślałam że nie nadrobię was a tu taki zonk;-)

Agacynda uważaj na siebie

Czarni pięknie rośniecie a wykresik zakończony sukcesem i to najważniejsze:tak::-D

AAgnieszka zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Mynia i jak tata??

Aniulkas, Dominika myście pozytywnie a będzie wszystko ok

Frutty trzymam za Was mocno kciuki by wszystko zakończyło się happy endem i by leciały tylko łzy szczęścia

miłego weekendu dziewczyny i owocnych starań i testowań:-p

reklama
Kochanieńkie, znowu miałam wczoraj problem z tym "odpowiedziem" wieszał mi się komp, musiałam dziś przeinstalować system i trochę mu to pomogło. tata jakoś tam do siebie odszedł, dostał idę mnie poważny opieprz ale czy o coś pomoże... wątpię:( W każdym razie dziś już cały dzień pracowaliśmy w mieszkaniu więc nawet go już noga nie bolała tak mocno jak wczoraj.
Mnie z kolei moooooooooooooooooocno boli brzuch okresowo... I aż mi dziś krew z nosa leciała taka osłabiona byłam tą pracą przy @ i tym bólu... A Sihayka dalej się widzę nie odezwała, i znowu muszę szukać jej wykresu :)
No no ALG... a może się udało :)

I nie wpisała sihaya tempki wczorajszej ani dzisiejszej... i weź się człowieku nie ekscytuj :)

Ostatnia edycja:
Do góry