reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ASITA to dla Ciebie też wszystkiego dobrego:*
a AGNIESZCE bedziemy zyczyc w grudniu:-D ładna data na ślub:tak:

dziewczyny jak ja nie bedę rzygac(za przeproszeniem) to bedzie cud! siedzę sobie i jem na zmianę raz truskawke, a raz gryz korboca(to taki oscypek słony tylko takie sznurki). a teraz zjadlam plasterek szynki zamoczony w sosie czosnkowym:-D @ idzie bo zaczynam się glodna robic i zachcianki mam

Kochana Ty tylko powtórz ten test :)

reklama
Hej. Dziewczyny dużo miłości, zdrowia i spełnienie wszystkich marzeń z okazji rocznicy, a najbardziej na świecie wam życzę fasolki w brzuszkach :).
U mnie 2 sierpnia 4 . . . ojej jak szybko zleciało a teraz mam nerwy na Pawła :blink: ale nie może przecież cały czas być bez kłótni, trzeba troszkę oczyścić atmosferę :-(. Ja mam takie nerwy ostatnio, ah te hormony ;-):-p.
Królewna a Ty już betę zrobiłaś. Ja też już chcę ale mi w piątek lekarz kazał iść zrobić :(. A może w czawrtek pójdę tp na pewno będę miała wyniki w piątek. Czyli Sailor i Królewna trzymam kciuki i nie puszczam :tak:

Witam, dziewczyny :-) Nie wiem czy mnie pamiętacie - pisałam trochę gdy ten wątek powstał. Wtedy miałam jeszcze kilka miesięcy do staranek. Obecnie staranka w toku :) W prawdopodobnie w czwartek będzie u mnie owulka, a przytulanka były w poniedziałek i będą jutro :zawstydzona/y: Bardzo chcielibyśmy córeczkę :-)

Ja bym chciała chłopca ale jak będzie córeczka to też będzie świetnie, Oliwka będzie się cieszyć bo już imiona wybiera dla siostrzyczki. Ale ostatnio powiedziała, że woli mieć braciszka bo siostra by jej zabawki zabierała, a jak będzie braciszek to będzie Piotruś a jak siostrzyczka to Amelka albo Nikola ale szybko jej się zmienia;-), ale chciałabym żeby Oliwka też podejmowała z nami decyzję o imieniu w razie kiedy będzie wiadomo:tak:.

Ciekawe czy królewna już ma wyniki badania bety. Ja muszę tyle czekać ehhh :-) martwię się czy nie za wcześnie ale skoro poszłam dzisiaj to trzeba się z tym liczyć.:tak:

reklama
witajcie dziś nie ma na nic czasu
ale nadrobilam wszystko
Sailor Królewna trzymam kciuki za betę,
moja niunia właśnie wróciła z wycieczki przedszkolnej, a ja w pracy jeszcze ehhh
a poza tym to gorąco ufff,
wczoraj spałyśmy z Oliwią 11 godzin w nocy jejku ja jak się wyspałam haha
a dziś ostatni dzień clo
i mam nadzieje że owulka albo będzie w ten wekend albo dopiero w następny , myslę ze w poniedziałek pojde na monitoring to jak lekarz coś mi powie to pogonie do męza do Poznania na bara bara hahaha

Do góry