reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czytałam o tych moich jajnikach i jest napisane żeby zajść w ciąże do 25 r.ż. bo później już są marne szanse na dziecko. Także trzeba się streszczać ;P.

hahahahah bo na ślub trzeba sobie najpierw zarobić Myniu hehehe :-)

A my tam bez zarobienia planujemy :) byleby na obrączki starczyło:) i jakąs białą kieckę, nie musi byc koronkowo tiulowo jakaś tam:) ja i wesela nie chcę:) No ale niestety ślub nawet skromny też kosztuje troszkę...

Czytałam o tych moich jajnikach i jest napisane żeby zajść w ciąże do 25 r.ż. bo później już są marne szanse na dziecko. Także trzeba się streszczać ;P.

No weź mnie nie denerwuj... :) Gdzie tak wyczytałaś? może mniejsze ale z tym, że marne to chyba przesada. A w ogóle to z punktu widzenia ukształtowania miednicy to najlepiej jest rodzić 21-22 lata więc i 25 to już za dużo... czyli jednak to, że dziewczyny w średniowieczu wychodziły za mąż mając 14 lat nie było takie głupie. Musiały zdążyć 6 dzieci do 22 urodzin urodzić a potem umierały w wieku 30, góra 40 lat... no ale świat się zmienia... Żyjemy dłużej, rodzić też możemy później

kurde dziewczyny nic mi sie nie chce
a czemu oeparol ktoś pisał że zacznie brać dopiero od ostatniego dnia miesiączki, ja zaczęłam od pierwszego ale jedną tabletkę 3 razy dziennie
coś mi dieta nie wychodzi
ehh waga stoi i to w bardzo złym miejscu
dopakowałam piwskiem wczoraj i cały dzien jedzenia dietetycznego psu w dupę

witam wszystkie :)
kurcze u mnie dzisiaj leje od rana ,a w nocy była taka burza ze musiałam małą do nas do łóżka przenieść bo się bałam,że się obudzi i przestraszy

Ale wczoraj piękny meczyk był, chłopaki kawał dobrej roboty zrobili :)

Myniu na forum o pcos lekarz odpowiadał dziewczynom na pytania. Ale ja tez bym tak chciała. Dziewczyny, które brały duphastone bardzo szybko zaszły niektóre po pierwszym cyklu:szok: a inne po 2 lub 3. Ja narazie mam duphastone czyli pełna optymizmu jestem. Ale wszystko się okaże w przyszły piątek. Mam ndzieje, bo Paweł ma imieniny 30 i bym chciała zaprosić na spacer i dać mu malutkie skarpetki w pudełku ;-).

reklama
Do góry