reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

miedzy 17-20 czerwca wyliczylam se okres bo ostatnio mi sie spoznil sporo.
raczej testowac nie mam co. wydaje mi sie ze ta temperatura to ze wzgledu na infekcje. zero objawów na ciąże zero na @ nic mnie nie boli w żadnym kierunku. jedynie co to ogromna senność i silne zmęczenie ale to przez prace bo mam teraz maraton.

reklama
no w sumie tydzien zostal. jakos nie nastawiam sie na nic . co ma byc to bedzie. ale po tylu staraniach czlowiek powoli wysiada juz psychicznie.

a Ty królewno widzę że też Ci wypada @na 20^^

no w sumie tydzien zostal. jakos nie nastawiam sie na nic . co ma byc to bedzie. ale po tylu staraniach czlowiek powoli wysiada juz psychicznie.

a Ty królewno widzę że też Ci wypada @na 20^^

no niby wypada
z tym ze ostatnie dwa cykle miałam po 21 i chyba 23 dni, ten 23 dni bezowulacyjny moze dlatego taki krótki a ten drugi chyba tez bez owu był ;/
na 20 wypada mi 25 dc wiec ogolnie to nie wiem na kiedy mam sobie ustawić to tylko tak orientacyjnie ;p zobaczymy co bedzie :)

a kiedy najwczesniej moge bete zrobic? wyjdzie kilka dni przed @?

Kropka gratuluje pięknej fasolki :tak: Boże jak ja już bym chciała tez mieć taką :-(
ale co tam jestem dobrej myśli i wiem, że do końca wakacji wszystkie zafasolkujemy :-D

Cześć dziewczyny, ale naskrobałyście z samego rana.
Madley ja też słyszałam o takich przypadkach i czasm się łudzę mimo @... taka już nasza natura:)
Królewno temperatura prawidłowa, właśnie takiej chcemy :) No ciekawa jestem jak Wam to clo zadziała:) oczywiście zaciskam kciuki
Mnie dziś jakoś plecy bolą, jednak spanie na materacu jest męczące...

Cześć, a u nas znowu ponuro i deszcz, ja tylko na moment wpadłam doczytać od wczoraj, bo po pracy już komputera nie włączałam, a zaraz lecę do klienta więc pewnie większość dnia mnie nie będzie.
Kropka piękne zdjecia w sam raz na pierwszą stronę dzidziowego albumu -GRATULUJĘ
Któraś z Was pytała o wiesiołka, ja polecam już po pierwszym miesiącu widać rezultat.

Ja się witam z domku,
nie poszłam do pracy - za to na 9.30 idę do lekarza...
Niestety nie polepszyło mi się od wczoraj, co więcej gorączka doszła więc mam już pełen zestaw: gorączka, kaszel, katar, ból głowy, gardła i do tego wszystkiego @ :] żyć nie umierać haha...

Wczoraj przespałam calutki dzień z przerwami na jedzenie;) i wieczorem na mecz się obudziłam... a po meczu od razu znów sen. Zmogło mnie strasznie.

reklama
Oj Sihaya, wracaj do zdrówka prędziutko. Choroba z @ to nic fajnego chociaż czasem w tą @ lepiej poleżeć i nawet chorować niż musieć ganiać do pracy... mnie najczęściej choroby dopadają właśnie jak zaczyna mi się
@. Organizm jest jednak wtedy troszeczkę osłabiony, pewnie dlatego i Ciebie aż tak mocno rozebrało...
Mi skacze coś w brzuchu:) Szkoda, że nie dziecko :)

Do góry