reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witamy piątkowo :)

Scullyy to trzymamy mocno kciukaski i czekamy na wiesci

Żabciu Antonio super

Batonik Mysza Władysławowo super miejsce uwielbiam tam jezdzić
U nas piękna pogoda , wiec cycus i ruszamy

Miłego dnia kochane

reklama
Witam się z obiadkiem...

Scully to mocno zacikamy kcukasy. Z kim masz kontakt tel żebyśmy wiedziały od kogo przyjdzie radosna nowina.

Erba to pakuj rodzinkę i jedź z nami :)

Żabko słodziutki synuś.

Lopciu no to niezła imprezka ze spotkania się zrobiła :)

Erbuś kiedy jakieś nowe fotki Rogerka ?

A ja się wygramolić dzisiaj nie mogę, rano zabrałam się za obiad więc nie poszliśmy na spacer, teraz Szymek niespodziewanie zasnął...może nie na długo to jak się obudzi dam mu zupkę i pojedziemy porajdować.

Ostatnia edycja:
scully &&&& obys wyszła już w jednopaku :) z Gabi na rękach

u mnie przylazła @@@@@ ach i nici:(
no ale nic czuje że następny cykl zaskoczę:-D

w 37 tc miała ok 2,900 kg :tak:

słodziak Antek :-D

mini imprezka :-)

super, że doszła :tak:

No, a ja dziś do szpitala na obserwację idę :-) na KTG skórcze regularne wyszły co 10 min (a ja nic nie czuję) :-) jak do jutra nic nie będzie to wracam do domu ;-)
trzymam kciuki ;-)

napewno zaskoczysz raz sie udalo to i teraz pojdzie

wiadomość od Scully:
"nie sie nie ruszyło, skórcze na ktg wieksze bóli nie czuć, na weekend zostaję bo nie ma mojego prowadzącego a inni nie chcą decydować"
Pozdrawia Was kochane:)

Witamy sobotnio

Witam się z obiadkiem...

Scully to mocno zacikamy kcukasy. Z kim masz kontakt tel żebyśmy wiedziały od kogo przyjdzie radosna nowina.

Erba to pakuj rodzinkę i jedź z nami :)

Żabko słodziutki synuś.

Lopciu no to niezła imprezka ze spotkania się zrobiła :)

Erbuś kiedy jakieś nowe fotki Rogerka ?

A ja się wygramolić dzisiaj nie mogę, rano zabrałam się za obiad więc nie poszliśmy na spacer, teraz Szymek niespodziewanie zasnął...może nie na długo to jak się obudzi dam mu zupkę i pojedziemy porajdować.
Dziex za zaproszonko ale w tym roku morze sobie raczej odpuszczamy napewno w lipcu 2 tyg na wsi .

zaskoczysz zaskoczysz :)

Scullyyy jestesmy z Tobą mocno trzymamy &&&&&&&&&&&&

A my dziś po spacerku , mlodziez spi i ja zaraz sobie drzemkę walne :)
Pozdrowionka

Hej dziewczynki!!! Wiem prawie nie zaglądam, próbuję sobie znaleźć zajęcie na czas leczenia i nie myśleć za bardzo o macierzyństwie. Staram się sobie zamydlać troszkę oczka, ze fajnie jest jak jest. W dodatku jedyna fajna duszyczka jaką miałam w tym "piekiełku" wyjechala za granicę na stałe i nie mam gdzie chodzić na kaffkę. Zajęłam się szyciem narazie to przymiarki zbieram potrzebne gadzety i ruszam. Mam juz zaplanowane trzy ciuszki!!!

Czuję sie coraz lepiej naprawdę jakbym znów miała 16 lat. Masakra chyba sobie sama nie zdawalam sprawy jak te bakterie zatrówały mój organizm. Chciała bym żeby to leczenie już sie skończyło...

Erbuś Gratuluję Ci baaaaardzo Twojego maluszka i mocno ściskam...

Dziewczynki pozdrawiam Was gorąco i &&&&&&&&&& za mnie niech sie ta cholerna bakteria podda wreszcie!!!

Hej dziewczynki!!! Wiem prawie nie zaglądam, próbuję sobie znaleźć zajęcie na czas leczenia i nie myśleć za bardzo o macierzyństwie. Staram się sobie zamydlać troszkę oczka, ze fajnie jest jak jest. W dodatku jedyna fajna duszyczka jaką miałam w tym "piekiełku" wyjechala za granicę na stałe i nie mam gdzie chodzić na kaffkę. Zajęłam się szyciem narazie to przymiarki zbieram potrzebne gadzety i ruszam. Mam juz zaplanowane trzy ciuszki!!!

Czuję sie coraz lepiej naprawdę jakbym znów miała 16 lat. Masakra chyba sobie sama nie zdawalam sprawy jak te bakterie zatrówały mój organizm. Chciała bym żeby to leczenie już sie skończyło...

Erbuś Gratuluję Ci baaaaardzo Twojego maluszka i mocno ściskam...

Dziewczynki pozdrawiam Was gorąco i &&&&&&&&&& za mnie niech sie ta cholerna bakteria podda wreszcie!!!
hejka Robin:)
kurcze zawsze smutno jak "przyjazna dusza" ucieka nam w inne miejsce
wczoraj byłam na roczku i było ciężko ale też się oszukuję ba a nawet pocieszam że może tak musi być
kochana już 2,5 miesiąca się leczysz jak to zleciało jak się czujesz dobrze więc są efekty i raz dwa czas zleci
że też musiało się przyczepić takie małe paskudztwo szok ile szkody zrobi w organizmie
Robin samopoczucia 16latki zazdroszczę:-D
za szybkie zwalczenie&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
elolllll niedzielnie
Robin zleci zobaczysz wiem ze Tobie się ciągnie
Jak tak czytam Was dziewczyny to tak smutno na serduchu :-( ale wiem ze niedlugo i wy bedziecie się cieszyc Waszymy bąbelkami &&&&&&&&&&&&&&

U nas wsio ok , nocka ładna :tak: teraz mlodziez spi , ja troszku poszykawałam na obiadek i jak sie obudzi ruszamy choc sloneczko u nas za chmurkami a o 6 tak pieknie swieciło ale co tam idziemy polofrowac .
Miłej niedzieli Wam życze

reklama
My już po spacerku u nas po południu wyszło słoneczko:-)
nas z M dzisiaj bolą gardełka :confused: nie wiem po czym chyba po wczorajszej imprezie:dry:
erbuś oby tak dalej z małym śpioszkiem i pewnie zostanie:)

Do góry