reklama
No ja tez sie zabralam. Ale zagladamzmykam chatkę ogarnąć do jutra maćku i erba do poklikania
No ba!witam sie i ja :-)
jest jeszcze dla mnie kawusia ???
No ja tez sie zabralam. Ale zagladam
No ba!
dziwczyny ale miałam dzisiaj przygode w lidlu - gorąco jest wiec sie Tosia wystroiła w bluzke z dekoltem heh cycyki na wierzchu i idzie sobie gwiazda pchając koszyk az tu nagle taki przystojny mezczyna idzie i sie szeroko do mnie usmiecha no wiec se mysle pousmiecham sie tez no ale koles gapi sie w moj dekolt no wiec ja tez sie patrze a tu cooo drut ze stanika sobie wyskoczyl i sterczy jak ta lala ;p buraczka walnelam drut schowalam i szybciutko do kasy
pozdrowienia dla e-ciotek od Lucka
http://www.facebook.com/photo.php?pid=364790&l=070f761259&id=100000267499036
Ostatnia edycja:
Hehe:-)dziwczyny ale miałam dzisiaj przygode w lidlu - gorąco jest wiec sie Tosia wystroiła w bluzke z dekoltem heh cycyki na wierzchu i idzie sobie gwiazda pchając koszyk az tu nagle taki przystojny mezczyna idzie i sie szeroko do mnie usmiecha no wiec se mysle pousmiecham sie tez no ale koles gapi sie w moj dekolt no wiec ja tez sie patrze a tu cooo drut ze stanika sobie wyskoczyl i sterczy jak ta lala ;p buraczka walnelam drut schowalam i szybciutko do kasy
pozdrowienia dla e-ciotek od Lucka
Zdjęcia użytkownika Małgorzata Magiera | Facebook
Ale super fotka!
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam
Pisałam już na staraczkach bardzo dawno, teraz spowrotem po wielu milych i niemilych przygodach wrocilam do staranek. Nie wiem czy ktoraś z weteranek mnie pamieta, jeśli tu jeszce takowe są
pozdr
Pisałam już na staraczkach bardzo dawno, teraz spowrotem po wielu milych i niemilych przygodach wrocilam do staranek. Nie wiem czy ktoraś z weteranek mnie pamieta, jeśli tu jeszce takowe są
pozdr
Ja pamietam!Witam
pozdr
Niestety kilka "niedobitkow" zostalo...:-(
biedroneczka1980
Witaj Maćku też Cię kojarzę, jak tam twoje staranka?
U mnie w tamtym roku ciąża była, ale niestety poroniłam:-( i teraz staramy sie ponownie
U mnie w tamtym roku ciąża była, ale niestety poroniłam:-( i teraz staramy sie ponownie
Przykro mi:-(Witaj Maćku też Cię kojarzę, jak tam twoje staranka?
Ja mam niby roblemy z prolaktyna i tarczyca. Ale nawet jak przez jakis czas niby sie wszystko uregulowalo nadal fasolki nie ma... Wiec nie wiem juz w czym tkwi problem...
To Wy duzo czasu sobie daliscie po stracie...?
biedroneczka1980
Poronilam pod koniec tamtego roku w grudniu, w tym roku w zasadzie już od czerwca zaczeliśmy. W zasadzie moglismy zacząć już po 3 miesiącach tak nam mowił lekarz, ale dliśmy sobie pól roku by troche psychicznie odpocząć. A co będzie teraz czas okaże.
Jak narazie moje cykle dziwnie sie skrócily.
Jak narazie moje cykle dziwnie sie skrócily.
reklama
Podziel się: