reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witaj w klubie ja też dzisiaj z leniem-chciałam ruszyć w miasto ale czekam na M bo mówił żebym nie przemęczała się dzisiaj(on uważa że te plamienia to na fasolkę) i mi w zakupach pomoże ale ja już nie wiem bo jechał na jakąś awarię i chyba nici, a wcale nie jestem przygotowana do tych świąt

Bardzo dobrze niech mąż dba o Ciebie :-) A nóż widelec się udało i te plamienie to faktycznie na fasolkę. Ja w 27 dc miałam delkiatne brązowe plamienie i tez byłam przekonana że to na okres i oczywiście płacz i histeria a normalnego okresu do dzisiaj nie dostałam :-) Więc może akurat ma racje :-)
A te święta to kompletna porażka. Wogóle nie czuje tej atmosfery. Prawie nic jeszcze nie mam kupione i ze sprzataniem też średnio :/
Ale z jednej strony się nie mogę doczekać bo chcemy w święta powiedzieć moim rodzicom o ciąży. Powiemy im że zamiast zająca w tym roku przyszedł do nas bocian :-D

reklama
Lopop opisz w skrócie co sie działo nie jestem w stanie nadrobić wczorajszego dzionka tak naskrobałyście ze szok
co u ciebie ??

Bardzo dobrze niech mąż dba o Ciebie :-) A nóż widelec się udało i te plamienie to faktycznie na fasolkę. Ja w 27 dc miałam delkiatne brązowe plamienie i tez byłam przekonana że to na okres i oczywiście płacz i histeria a normalnego okresu do dzisiaj nie dostałam :-) Więc może akurat ma racje :-)
A te święta to kompletna porażka. Wogóle nie czuje tej atmosfery. Prawie nic jeszcze nie mam kupione i ze sprzataniem też średnio :/
Ale z jednej strony się nie mogę doczekać bo chcemy w święta powiedzieć moim rodzicom o ciąży. Powiemy im że zamiast zająca w tym roku przyszedł do nas bocian :-D
piękny prezent macie
no wiesz z ta fasolką pożyjemy zobaczymy
a ja w sobotę mam urodziny więc w niedzielę wiadomo goście a tutaj taki leń mnie dopadł normalnie jestem jakby na marginesie wszystko dzieje się poza mną albo raczej obok

piękny prezent macie
no wiesz z ta fasolką pożyjemy zobaczymy
a ja w sobotę mam urodziny więc w niedzielę wiadomo goście a tutaj taki leń mnie dopadł normalnie jestem jakby na marginesie wszystko dzieje się poza mną albo raczej obok

No to wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących urodzinek, wiadomo czego Ci głownie życzyć-szybkiego zafasolkowania :tak::tak::tak:

Lopop opisz w skrócie co sie działo nie jestem w stanie nadrobić wczorajszego dzionka tak naskrobałyście ze szok
co u ciebie ??
mnie odwiedziły jakieś dziwne krwawienia wstaję a tu coś leci myślałam że może jakiś śluz a tu krew (wczoraj 18dc) na @ za szybko dzisiaj też jeszcze plamienia- wiesz przestraszyłam sie bo na podpaskach alweys nie widać jaki kolor czy żywy czy brązowy jakiś taki pośredni ale na pewno @ to nie jest bo zawsze mnie bolą wtedy jajniki i plecy i brzuch a teraz to tylko taki ból jakby w macicy, nie wiem czekam na prawdziwą @ za ok 2 tygodnie

No to wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących urodzinek, wiadomo czego Ci głownie życzyć-szybkiego zafasolkowania :tak::tak::tak:
dziękuję kochana - TOBIE SZCZĘŚLIWYCH 9 A RACZEJ JUŻ 8 MIESIĘCY w te święta-a właściwie skąd ty jesteś tasiulka

co u ciebie ??
a wiesz czytałam zaległości a dużo nie pamiętam -Agutka ma piękny pęcherzyk i działa z M
batonik czeka na testa albo na @
mississ nawiedziły smutki i żale

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie odwiedziły jakieś dziwne krwawienia wstaję a tu coś leci myślałam że może jakiś śluz a tu krew (wczoraj 18dc) na @ za szybko dzisiaj też jeszcze plamienia- wiesz przestraszyłam sie bo na podpaskach alweys nie widać jaki kolor czy żywy czy brązowy jakiś taki pośredni ale na pewno @ to nie jest bo zawsze mnie bolą wtedy jajniki i plecy i brzuch a teraz to tylko taki ból jakby w macicy, nie wiem czekam na prawdziwą @ za ok 2 tygodnie
:szok: to dziwne

a u mnie jako tako juz pogodziłam sie ze ten cykl bezowocny sch szkodagadac

a po prostu zawsze alergicznie reaguję na ból związany z @ i nawet jeżeli jest jakaś bolesna owu to też już mi się nic nie chce a jak @ za szybko to jestem rozłożona na łopatki i wtedy wiesz najlepiej bym leżała zakopana w kocach i nic nie robiła-ja myślę że jest to spowodowane tym że tak długo już czekam na fasolkę

Dziękuje :-) ja jestem z małej miejscowości Wronki, w okolicach Poznania
wiem, wiem chyba Niedzielan grał w Amica-Wronki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry