reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Olkale, serdeczne gratulacje!!! :D Wspaniala wiadomosc! To Ty chyba masz podobny cykl do mnie. Ja mam dzis 24ty dc i od 21dc pobolewa mnie dol brzucha. Codziennie przez co najmniej kilkanascie minut czuje takie klucia i tak w duchu ludze sie, ze moze......... Czym testowalas, ze tak wczesnie?

p.s. Pierwsza fotka dzidzi - 1sza klasa! ;)

Kurcze, tym bardziej sie ciesze.. Moze sie udalo? Termin @ mam na Czwartek/Piatek. Ale nie obraze sie jak nie przylezie, hehe ;)

p.s. Tak w ogole to sorki, dawno nie pisalam, ale dostalam druga robote i jade prawie 50h w tygodniu. Dzis wolne - wreszcie - i od trzeciej tu slecze i sledze co u Was. :)
testowałam niebieskim bobotestem, jest czulszy - do in-viro
kochan nie przepracuj sie tylko

Ja raczej tez bym przyjela ta propozycje:tak: Bo przeciez nie mozemy calego naszego zycia obecnego i przyszlego podporzadkowywac ciazy, ktora "jest tuz za rogiem";-) A skoro ta nowa praca ma miec tyle plusow...

Sliczna kropka!:tak:

Znowu mnie prawy jajnik pobolewa. Dziwne,bo zawsze owulka "leciała" na lewym. ;-)
Może ten będzie skuteczniejszy? :cool2:

Kochana,powiem Ci,że gdyby nie wsparcie najbliższych,to już bym ją przerwała. Ale muszę też samej sobie udowodnić,że jednak jeszcze mam tą silną wolę...

Jaka piękna kropaaaa! :-)
Łapię fluidki!!! :-) :tak: :-)

Agutka

olkale gratuluję, ale to raczej niemożliwe żeby dzidziuś miał już 4,7mm!
Trzymam kciukasy za bijące serduszko na następnej wizycie.

missiiss ja jestem za takim wątkiem!

To ja troche tych fluidków poproszę:-):-) dla siebie:-D:-D:-D

Śliczny brzuszek:-):-)

dziękuję za gratki kochane...barzdo wam życze, zeby i u was sie szybciutko udało
Ja tam się nie znam gin mi zmierzył, ze taki jest duzy jest to co mam dyskutować (nawet rozmiar jest na zdjeciu)(?)...mówi mi, ze to nic innego jak ciaza być nie moze ;)

Pajka śliczny brzusio, ja też taki chcę :)

reklama
no wiec taki brzusio mialam z moja niunia w ciazy

a to zdjecie mojej niuni na weselu u kuzyna w zeszlym roku jedno z moich ulubionych

Masz bardzo ładną córcię Żabko. :tak:

A to Zuziowa Willa 9 dni przed terminem,a zarazem porodem. :-D

0002351wp7.jpg

0002355lf9.jpg

piekne brzucholki mialyscie ale co do watku o talentach :) to j ZALOZE I MOZEMY POWKLEJAC SWOJE FOTY ALE JUTRO Rno zaloze bo dziisja nie chce mis ie fot robic :p zrobulam dzisiaj testa owua le wyszedl watpliwy a nie pilam chyb z 5 godzin nic przed testem zobaczymy jak jutro bedzie. tempka dzisiaj 36,20 oby jutro skoczyla choc 2-3 krechyw gore :)

Zabka, ale sliczna masz ta Klaudusie :) modelka, ze ho ho! A brzucha mialas jak porzadna ciezarowka ;)

olkale, nie ma tu u mnie kurcze tego testu :( albo ja slepa jestem.... Zostal mi jeden clearblue, wiec najwyzej poczekam juz do tego piatku, ehh...

Jak ja lubie te brzucholki ogladac, ehh! :):):)

Masz bardzo ładną córcię Żabko. :tak:

A to Zuziowa Willa 9 dni przed terminem,a zarazem porodem. :-D

0002351wp7.jpg

0002355lf9.jpg
hahaha ranking brzusiow hihihi sliczny mialas moj byl baaardzo duzy te foty byly robione pare tygodni przed terminem jak weszlam na porodowke to pytali blizniaki??? hihihihihi

kochane no to jeszcze 1 fotka tak wygladalam w moim szczegolnym dniu we 3 ja maz i brzuch :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trzeba miec nadzieje :) a na pewno sie uda :) a Ty masz stymulację? bo ja taka zamotana jestem , ze nie wiem kto co i jak :)
NIe mialam stymulacji. Mi owulke blokowala prolaktyna i czekalismy jak to bedzie, jak spadnie. I w koncu odpuscila. Ale w tym cyklu pilam rowniez ziolka, wiec moze one tez troche pomogly...
Sliczny brzuszek!

reklama
Dziewczynki do nowej pracy coraz bliżej, dzięki za wsparcie!!! Nio jak spadła z nikąd (czyli z nieba) to chyba warto zaryzykować. Sama jeszcze niewierzę dzień się zaczął tak zwyczajnie jak u świstaka w depresji, a tu proszę!!! jak widać my mamy swój, a Bóg swój plan!!!

Do góry