testowałam niebieskim bobotestem, jest czulszy - do in-viroOlkale, serdeczne gratulacje!!! Wspaniala wiadomosc! To Ty chyba masz podobny cykl do mnie. Ja mam dzis 24ty dc i od 21dc pobolewa mnie dol brzucha. Codziennie przez co najmniej kilkanascie minut czuje takie klucia i tak w duchu ludze sie, ze moze......... Czym testowalas, ze tak wczesnie?
p.s. Pierwsza fotka dzidzi - 1sza klasa!
Kurcze, tym bardziej sie ciesze.. Moze sie udalo? Termin @ mam na Czwartek/Piatek. Ale nie obraze sie jak nie przylezie, hehe
p.s. Tak w ogole to sorki, dawno nie pisalam, ale dostalam druga robote i jade prawie 50h w tygodniu. Dzis wolne - wreszcie - i od trzeciej tu slecze i sledze co u Was.
kochan nie przepracuj sie tylko
Ja raczej tez bym przyjela ta propozycje Bo przeciez nie mozemy calego naszego zycia obecnego i przyszlego podporzadkowywac ciazy, ktora "jest tuz za rogiem";-) A skoro ta nowa praca ma miec tyle plusow...
Sliczna kropka!
Znowu mnie prawy jajnik pobolewa. Dziwne,bo zawsze owulka "leciała" na lewym. ;-)
Może ten będzie skuteczniejszy?
Kochana,powiem Ci,że gdyby nie wsparcie najbliższych,to już bym ją przerwała. Ale muszę też samej sobie udowodnić,że jednak jeszcze mam tą silną wolę...
Jaka piękna kropaaaa! :-)
Łapię fluidki!!! :-) :-)
Agutka
olkale gratuluję, ale to raczej niemożliwe żeby dzidziuś miał już 4,7mm!
Trzymam kciukasy za bijące serduszko na następnej wizycie.
missiiss ja jestem za takim wątkiem!
To ja troche tych fluidków poproszę:-):-) dla siebie
Śliczny brzuszek:-):-)
dziękuję za gratki kochane...barzdo wam życze, zeby i u was sie szybciutko udało
Ja tam się nie znam gin mi zmierzył, ze taki jest duzy jest to co mam dyskutować (nawet rozmiar jest na zdjeciu)(?)...mówi mi, ze to nic innego jak ciaza być nie moze
Pajka śliczny brzusio, ja też taki chcę