reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Misslis bądź dobrej myśli!!! Napewno ominą Ciebie zwolnienia trzymam kciuki za Ciebie! Powodzenia!!!

Dzisiaj zamówiłam sobie ziółka na 1 fazę cyklu i mieszankę na podtrzymanie ciaży!!!
no ja sie zastanawiam czy zamowic sobie te na podtrzymanie bo kurcze juz 2 raz czulam jakby sie tam cos dzialo i zadomawialo i nic @ przylazila i ta moja faza lutealna cos za krotka ostanio

kochane ja zmykam spac bo cos czuje ze dzis bedzie kolejna niepszespana noc :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pierwsza? :szok:

Znowu się tylko przywitam,bo zaraz idę myć głowę i sprzątać chałupkę,gdyż dziś w planach mam zamiar iść z Zuzią kupić Jej jakieś trampeczki,żeby miała na budowę,bo w kaloszkach już za gorąco. ;-)

czmu tak cicho się zrobiło? moderatorka łączy strony to pouciekały czy nie chcą ze mną pisać?
dziewczyny co u kerny? wiecie może?

Też o to właśnie ostatnio pytałam,hm...

no imam kolejne zmartwienie :( jutro beda zwolnienia z kas... i moge stracic prace :( wec jak zaiaze to dup bedzie :(
w ogole kasy pok i magazyn maja polaczyc i maja zostac 6 osob a teraz jest 13 ... maja zwolnij 7 osob jutro... zamiast cieszyc sie pecherzkiem bede si emartwila cala noc o swoja dupe w firmie :(

Ojej... Nie martw się na zapas... Trzymam kciuki,Żeby Cię to ominęło!

ja też tylko na cześć...zaraz do pracy ruszam...myślałm, ze Mysza bedzie od rana...czy wiadomo jak jej wizyta u gina ?

czesć Agutka :)

ja też tylko na cześć...zaraz do pracy ruszam...myślałm, ze Mysza bedzie od rana...czy wiadomo jak jej wizyta u gina ?

Była dziś na BB,ale nic nie napisała. :-( :no:

Ja już sobie włosy umyłam i ułożyłam,a teraz próbuję Zuzię wyciągnąć z Naszego łóżka,bo nadal się w nim "kokosi". :-p ;-)

no wlasnie cos jej niewidac na gg tez jej niama :-(
Była dziś na BB,ale nic nie napisała. :-( :no:

Ja już sobie włosy umyłam i ułożyłam,a teraz próbuję Zuzię wyciągnąć z Naszego łóżka,bo nadal się w nim "kokosi". :-p ;-)
oj kurcze cos to podejzane ze sie nic niechwali i nieodzywa :-(
hej

dzisiaj sadny dzien w pracy :( albo wroce albo zostaje... :( mam stracha jak przed wczoaj przed wizyta u gina... :( lipa bedzie jak mnie wywala :(
trzymam kciuki bedzie ok :-)
Miss,trzymam kciuki! :tak:

A ja właśnie wcinam tartą marchewkę z cytryną i popijam zieloną herbatkę. :-)
ja tez to wlasnie jem ale na popitke mam herbate z sokiem z malin a na deser garsc tabletek :-(

reklama
witam sie nie nadrobie niestety tego co napisałyscie dzisiaj moze uda mi sie jutro.

ja wczoraj w auchanie zakupiłam 4 body za 3.99 sztuka :p
witam sie piątkowo niestety także dzisiaj z Wami nie posiedze bo jestem u mamy i mam duzo spraw do zrobienia. Ale wczoraj poszłam sobie do fryzjera:) oj jak dobrze obcięłam sobie włoski cudnie sie czuje aż radość mnie rozpiera :)

No i wg usg mam dzisiaj połowę :p

Do góry