reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
lena. rnawet jesli @ przyjdzie teraz to jak zajdziesz w nowym cyklu to sie jeszcze zalapiesz :) przeciez liczy sie od @ :) wiec do konca marca jeszcze pol miesiacaa :) uszy do gory :)

"nie czekaj na @ tylko na fasolkę!!!!!!!"
czekam, czekam...;) no może się załapię na samą końcówkę;)

Melduję posłusznie że na godzinę 14 i nie ma @ ale....

bardzo się ciesze że humorek lepszy :-):-)

załapiesz się nie gadaj głupot :tak:

Was i siebie też :tak: nasilają się bóle brzusia więc @ kroczy zbliża sie juz za zakrętem jest :-(
brzuch boli i na fasolkę skarbie;)

Lena,ok,no dobra... :dry: Podzielę się z Tobą. :dry: :-p :-D ;-)

Tosia,sporo tych zakrętów ma ta Twoja @,że coś trafić do Ciebie (całe szczęście!) nie może. :-D

No właśnie,może ja też tę dziecinkę źle robię"??? :szok: :-D ;-) :-p
dobla to podziel się tymi fluidkami może to coś pomoże:D

:-(
witajcie , słoneczko u mnie świeci synuś na podwórku sie bawi u mnie humorek już lepszy bo czuć wiosnę

Tośka pamiętaj następny cykl zachodzimy razem i olkale i wszystkie z forum na chwilę zmykam ide do syna bo woła papatki

następny cykl robie chyba przerwe w starankach - ide do lekarza 2 kwietnia, może dostane skierowania na badania jakieś inne których nie miałam jeszcze ;/ musze to sprawdzic

Wczoraj też była za zakrętem...może pomyli drogi i pójdzie w inna stronę :-D

Lena,ok,no dobra... :dry: Podzielę się z Tobą. :dry: :-p :-D ;-)

Tosia,sporo tych zakrętów ma ta Twoja @,że coś trafić do Ciebie (całe szczęście!) nie może. :-D

Chyba jednak się nie zgubi i przylezie takie mam odczucia - zaczeły mnie piersi bolec a dokładniej sutki i pieką jak cholera :-:)-(

reklama
Muszę uciekać bo mi dziecko daje dzisiaj popalić tak,że szok, nerwicy się chyba nabawię.ona ma zły dzień i ja mam zły dzień, ach te kobiety;-) do zobaczenia później słoneczka.u mnie pada deszcz:-(

Do góry