B
bunia87
Gość
Ja wiem! Tosi @ zgubiła antenkę o GPSa i trafić nie może! No,co? Prawdę mówię,bo przecież Tosiny małż wyjechał... Z antenką...
taaa, wyjechał z antenką i teraz @ nie ma zasięgu
buahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wiem! Tosi @ zgubiła antenkę o GPSa i trafić nie może! No,co? Prawdę mówię,bo przecież Tosiny małż wyjechał... Z antenką...
lena. rnawet jesli @ przyjdzie teraz to jak zajdziesz w nowym cyklu to sie jeszcze zalapiesz przeciez liczy sie od @ wiec do konca marca jeszcze pol miesiacaa uszy do gory
czekam, czekam... no może się załapię na samą końcówkę"nie czekaj na @ tylko na fasolkę!!!!!!!"
brzuch boli i na fasolkę skarbieMelduję posłusznie że na godzinę 14 i nie ma @ ale....
bardzo się ciesze że humorek lepszy :-):-)
załapiesz się nie gadaj głupot
Was i siebie też nasilają się bóle brzusia więc @ kroczy zbliża sie juz za zakrętem jest :-(
dobla to podziel się tymi fluidkami może to coś pomożeLena,ok,no dobra... Podzielę się z Tobą. ;-)
Tosia,sporo tych zakrętów ma ta Twoja @,że coś trafić do Ciebie (całe szczęście!) nie może.
No właśnie,może ja też tę dziecinkę źle robię"??? ;-)
dobla to podziel się tymi fluidkami może to coś pomoże
witajcie , słoneczko u mnie świeci synuś na podwórku sie bawi u mnie humorek już lepszy bo czuć wiosnę
Tośka pamiętaj następny cykl zachodzimy razem i olkale i wszystkie z forum na chwilę zmykam ide do syna bo woła papatki
następny cykl robie chyba przerwe w starankach - ide do lekarza 2 kwietnia, może dostane skierowania na badania jakieś inne których nie miałam jeszcze ;/ musze to sprawdzic
Wczoraj też była za zakrętem...może pomyli drogi i pójdzie w inna stronę
Lena,ok,no dobra... Podzielę się z Tobą. ;-)
Tosia,sporo tych zakrętów ma ta Twoja @,że coś trafić do Ciebie (całe szczęście!) nie może.
Chyba jednak się nie zgubi i przylezie takie mam odczucia - zaczeły mnie piersi bolec a dokładniej sutki i pieką jak cholera :--(
no co,wkońcu te starsze pokolenia są od rozpieszczania
agutka to wlasnie mowie o naszych testach !!
wspanali prezent ba swieta by byl