agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Tosia! Melduj się! ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pisz tak, bo szansa jeszcze jest i pod choinką będziesz miała dzidziulka
Załapiesz. A gdyby nie,to będziesz pierwszą,która otworzy 2011 rok. :-)
Dziękuję. :-) To dla wszystkich na pocieszkę - telefoniczne fotki. ;-)
Tosia! Melduj się! ;-)
niezłe!!!!!!! to wszystkie łapiemy takie fluidkiMacie to,co się dzieje od rana u mnie za oknem.
(dialogi moich Dziadków )
[video]http://w952.wrzuta.pl/film/6uoS1fhlt7K/wideo0021[/video]
Nie wiem,jak Wy,ale ja tam i od nich łapię fluidki!
wie, wiem słonka że ten 1% został ale ja już przestałam wierzyć.wczoraj tak się zwyłam, że już czekam na @.ale dziękuję,że wy wierzycie, czasem wiara czyni cuda
Melduję posłusznie że na godzinę 14 i nie ma @ ale....Tosia! Melduj się! ;-)
bardzo się ciesze że humorek lepszy :-):-)witajcie , słoneczko u mnie świeci synuś na podwórku sie bawi u mnie humorek już lepszy bo czuć wiosnę
próbuje was nadrobić a piszecie jak szalone
załapiesz się nie gadaj głupotJa w dalszym ciągu czekam aż @ łaskawie zawita.brzuch mnie od rana bardzo bolał, teraz trochę mniej a ona dalej się spóźnia.no cóż ja się już w tym roku na pewno nie załapię;(
Was i siebie też nasilają się bóle brzusia więc @ kroczy zbliża sie juz za zakrętem jest :-(Tosia wystawia Nas na próbę cierpliwości
Tośka pamiętaj następny cykl zachodzimy razem i olkale i wszystkie z forum na chwilę zmykam ide do syna bo woła papatkiMelduję posłusznie że na godzinę 14 i nie ma @ ale....
bardzo się ciesze że humorek lepszy :-):-)
załapiesz się nie gadaj głupot
Was i siebie też nasilają się bóle brzusia więc @ kroczy zbliża sie juz za zakrętem jest :-(
Melduję posłusznie że na godzinę 14 i nie ma @ ale....
Was i siebie też nasilają się bóle brzusia więc @ kroczy zbliża sie juz za zakrętem jest :-(