reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Nie pisz tak, bo szansa jeszcze jest :-D i pod choinką będziesz miała dzidziulka :-D

Załapiesz. :tak: A gdyby nie,to będziesz pierwszą,która otworzy 2011 rok. :tak: :-)

Dziękuję. :-) To dla wszystkich na pocieszkę - telefoniczne fotki. :tak: ;-)

wie, wiem słonka że ten 1% został;) ale ja już przestałam wierzyć.wczoraj tak się zwyłam, że już czekam na @.ale dziękuję,że Wy wierzycie, czasem wiara czyni cuda:)

Tosia! Melduj się! :-p ;-)

Tosia wystawia Nas na próbę cierpliwości:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Macie to,co się dzieje od rana u mnie za oknem. :-D :-p
(dialogi moich Dziadków :sorry2: :-p)

[video]http://w952.wrzuta.pl/film/6uoS1fhlt7K/wideo0021[/video]

Nie wiem,jak Wy,ale ja tam i od nich łapię fluidki! :laugh2: :-p :laugh2:

lena. rnawet jesli @ przyjdzie teraz to jak zajdziesz w nowym cyklu to sie jeszcze zalapiesz :) przeciez liczy sie od @ :) wiec do konca marca jeszcze pol miesiacaa :) uszy do gory :)

Tosia! Melduj się! :-p ;-)
Melduję posłusznie że na godzinę 14 i nie ma @ ale....

witajcie , słoneczko u mnie świeci synuś na podwórku sie bawi u mnie humorek już lepszy bo czuć wiosnę
próbuje was nadrobić a piszecie jak szalone
bardzo się ciesze że humorek lepszy :-):-)

Ja w dalszym ciągu czekam aż @ łaskawie zawita.brzuch mnie od rana bardzo bolał, teraz trochę mniej a ona dalej się spóźnia.no cóż ja się już w tym roku na pewno nie załapię;(
załapiesz się nie gadaj głupot :tak:

Tosia wystawia Nas na próbę cierpliwości:D
Was i siebie też :tak: nasilają się bóle brzusia więc @ kroczy zbliża sie juz za zakrętem jest :-(

czytam Was i zajadam ;przepyszne gołąbki mojej mamy pycha
Agutka podpatrz te ptaszki, ja mam taką parę kotów i patrzę i może się lepiej nauczę jak owocnie działać

Melduję posłusznie że na godzinę 14 i nie ma @ ale....

bardzo się ciesze że humorek lepszy :-):-)

załapiesz się nie gadaj głupot :tak:

Was i siebie też :tak: nasilają się bóle brzusia więc @ kroczy zbliża sie juz za zakrętem jest :-(
Tośka pamiętaj następny cykl zachodzimy razem i olkale i wszystkie z forum na chwilę zmykam ide do syna bo woła papatki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry