reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

erba aha :) juz kumam :) no za duze wpatrywanie sie wiadomo idzie zwariowac patrz->ja :p

dostalam wyplate bardzos ie ciesze i ide sobie kupic spodnie jakies :) zamowie torbe dlamojego pieska :) o i ide po dobre tortowe ciachooo!!!:)

reklama
erba aha :) juz kumam :) no za duze wpatrywanie sie wiadomo idzie zwariowac patrz->ja :p

dostalam wyplate bardzos ie ciesze i ide sobie kupic spodnie jakies :) zamowie torbe dlamojego pieska :) o i ide po dobre tortowe ciachooo!!!:)

życzę miłych zakupów ooo... i torbę dla pieska :) a jeśli można wiedzieć to jakiego masz ??

Witam Was dziewczęta.
U mnie sytuacja nie jest dobra.Jest to ciaza pozamaciczna.Mam jeszcze troszkę poczekac zeby @ przyszła samoistnie:(
Bo lekarz chce uniknąc zabiegu.
CHciała bym juz miec to za sobą:(
Pozdrawiam Was bardzo mocno i za wszystki trzyamam kciuki:*

i właśnie takie podejście mi się podoba!:tak: tak trzymaj kochana
bedziemy musiały zmienic nazwę wątku chyba ;-) na "zajdziemy w ciąże w 2010 i koniec !!!"
Tosiu nazwa jest niezła ale może jeszcze zdarzy się tak, że będziemy zmieniały wątek na mamy grudniowe 2010:-) wszystkie zrobimy sobie bąbelki pod choinke:-D

idę robić obiadek dziewczynki.roladki z piersi kurczaka w sosie koperkowo ziolowym zapiekane z serem.oby mi wyszły:-D buźki

Witam Was dziewczęta.
U mnie sytuacja nie jest dobra.Jest to ciaza pozamaciczna.Mam jeszcze troszkę poczekac zeby @ przyszła samoistnie:(

suzi kochana nasza tulam Cię najmocniej jak potrafię....brak mi słów...jesteś bardzo dzielna.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was dziewczęta.

Boże..........
Strasznie mi przykro Suzi. :-(
Trzymaj się... Jakoś... Buziaki!

Witam Was dziewczęta.

Tak mi przykro kochana!!! Życzę Ci żeby wszystko poukładało się jak najlepiej. &&&

Kur...mać! Jakie to jest czasami wszystko niesprawiedlwie...
Mam nadzieję że ginek mi jutro zrobi to usg...nie! ja to na nim wymuszę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Was dziewczęta.

Hej kochana strasznie mi przykro :-(tulam mocno

i właśnie takie podejście mi się podoba!:tak: tak trzymaj kochana

Tosiu nazwa jest niezła ale może jeszcze zdarzy się tak, że będziemy zmieniały wątek na mamy grudniowe 2010:-) wszystkie zrobimy sobie bąbelki pod choinke:-D

idę robić obiadek dziewczynki.roladki z piersi kurczaka w sosie koperkowo ziolowym zapiekane z serem.oby mi wyszły:-D buźki

może sie uda .... obiadek pysznie brzmi powodzenia w gotowaniu hihihi

Do góry