reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja dzisiaj z kumpelami w ramach odprężenia uderzam w tango wieczorem... z jednej strony sie ciesze, bo tam towarzystwo niedzieciate, więc mózg mi troche sie odciaży od myślenia o dzidzi...

a z drugiej strony chętnie bym sie z Wami kiedyś spotkała... na ploteczki w realu!!!!;-)

reklama
Witam i ja z rana wszystkie staraczki i miłego dzionka życzę:tak::-D
Jagodka - trzymam kciukasy:tak:
iwcia 81 - już myslałam, że się udało, może w przyszłym miesiącu bedzie ta dobra passa:-):-)

Hej Kochane z rana !!!
Z testowania nici :-( wczoraj do końca dnia była cisza, ale za to rano jak wstałam i poszłam siusiu lunęło ze mnie jak z wodospadu... :-(
No nic... trzeba starać się dalej... Dziękuję kochane za trzymanie kciuków... moze na następny miesiąc się przydadzą...
Buziaki Miłego dnia !!!:-)

:-:)-:)-:)-(

Ja wiem wiem...i tak nic nie zmienie...

Ja planowałam testować w poniedziałek,bo zwykle @ się rozkręcała w sobotę plamieniami a w niedzielę na całego......no zobaczymy..

O matko to juz juz trzymam kciuki:-):-)

:tak: zrobimy zlot brzuszków...

Oj zrobimy:tak:

Kusska zdrowka;-)

Marzi dla Ciebie tez pozdrowionka:-)

A ja dzis sobie z wami nie popisze:-( jade do siostry no i na jakies zakupki musze troszke malemu ubranek pokupywac;-)

Dziewczynki milego dnia no i dla niektorych milego weekendu, wpadne wieczorkiem;-)

noukie, ja nie wiem czy Ty lubisz robić zakupy przez Internet ale na Allegro jest dużo ofert ubranek z Anglii, sprzedawanych w paczkach np. po 30 lu 40 ubranek... i cenow na pewno sie bardziej opłaca...

Scully oj dajemy dajemy w przyszłym cyklu:tak:,
jestem ciekawa jak mi wyjdzie to mierzenie bo w życiu tego nie robiłam, muszę kupić sobie termometr ( bo słyszałam,że trzeba mierzyć temperaturę w buzi, pochwie albo w odbycie żeby było dokładnie:tak:)
Jagodka zaciskam kciukasy i przez to tak powoli piszę:-D

reklama
Do góry