reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
aha rozumiem cie... no zobaczymy, ale ja czekam czekam!:tak:;-):-)

kusska witaj!! :-) u mnie okej dzieki.
ide dziś kupic sobie jakąś bieliznę seksowną:cool2::-)
A Ty czekaj spokojnie! i sie nie nakrecaj zaraz na to ze nic z tego bo niegdy nic nie wiadomo kochana;-) 3mam kciuki!

problem w tym ze akurat w czasie owulacji zachorowalam i nie jestem do konca pewna kiedy ta owu byla. a przytulanka sobie odpuscilam :sorry2: no i pewnie znowu klops.

Hej Marzi ja rowniez pozdrawiam!!
a liste gdzies ostatnio wklejalam. poszukam jej

problem w tym ze akurat w czasie owulacji zachorowalam i nie jestem do konca pewna kiedy ta owu byla. a przytulanka sobie odpuscilam :sorry2: no i pewnie znowu klops.

Hej Marzi ja rowniez pozdrawiam!!
a liste gdzies ostatnio wklejalam. poszukam jej
klops nie klops ale z reguły gdy uważamy że cykl nie taki i ze to na nic! to wtedy przeważnie sie udaje bo własnie tak sie do tego nie przykładamy! i taka prawda :tak:wiem co mówię.
tak wiec nic straconego ja ci mówię.
Nie to że sie udało na bank ale jest szansa zawsze ;-) ja w to wierzę

klops nie klops ale z reguły gdy uważamy że cykl nie taki i ze to na nic! to wtedy przeważnie sie udaje bo własnie tak sie do tego nie przykładamy! i taka prawda :tak:wiem co mówię.
tak wiec nic straconego ja ci mówię.
Nie to że sie udało na bank ale jest szansa zawsze ;-) ja w to wierzę

dzieki Kinia za te slowa:) poczekamy zobaczymy jak to mowia heh. byle do 20go

jakoś mi sie udało znaleźć...;-)

Słuchajcie, czytałam dzisiaj na WP, że 11 letnia Bułgarka urodziła Dzidizę:szok:

normalnie szok!!

powiem wam że teraz od listopada moj mężulek ładnie łyka wit C i E bo to podobno wspomaga co trzeba.... :tak:

No a ja... folik i żelazo :happy2:

mam nadzieje że troszke pomogą nam
:sorry2:

jakoś mi sie udało znaleźć...;-)

Słuchajcie, czytałam dzisiaj na WP, że 11 letnia Bułgarka urodziła Dzidizę:szok:

11-latka???:no::no::no:

chiara1 -fasolkujemy:-D a co!!;-)
To kto się dołańcza??? Kobietki czadu w następnym cyklu lub w tym (kto ma ten się przytula)!!!

krakchen -witaj na naszym forum;-) ja tam się nie znam jeszcze aż tak żeby ci poradzić, ale życzę szczęścia:tak:

iwcia81 -cóż...:-(przykro..., ale jak pisałam wsześniej: "dajemy czadu w następnym cyklu":-D

Oczywiście witam się z wszystkimi z rana i będę pewnie wieczorem nadrabiać:-) Dziś weekend więc dzień pracy zleci szybko:-) I w końcu się wyśpie:tak:
Dziś mój 43dc więc jutro czekam na @. Nie łudzę się, bo już sobie przyswoiłam info, że zaczynam nowy cykl i mierzenie temp.:-) Żeby tylko się nie spóźniła, bo nie chcę przedłużać cyklu:dry:
O i nawet słoneczko świeci:-):-):-):-):-):-)

reklama
To kto się dołańcza??? Kobietki czadu w następnym cyklu lub w tym (kto ma ten się przytula)!!!

Oczywiście witam się z wszystkimi z rana i będę pewnie wieczorem nadrabiać:-) Dziś weekend więc dzień pracy zleci szybko:-) I w końcu się wyśpie:tak:
Dziś mój 43dc więc jutro czekam na @. Nie łudzę się, bo już sobie przyswoiłam info, że zaczynam nowy cykl i mierzenie temp.:-) Żeby tylko się nie spóźniła, bo nie chcę przedłużać cyklu:dry:
O i nawet słoneczko świeci:-):-):-):-):-):-)

Dajemy dajemy!!!!!

Trzymam kciuki za ciebie!!!

Do góry