reklama
Gwiazdeczka18
Zaciekawiona BB
mam pytanie najlepiej sie starac w dzień owulacji czy kilka dni przed????
Cholera- są II ale jedna baaaaaaaaardzo jasna....
no to super!!!!!! gratuluje!!! a dla ewnosci powtorz test jutro lub pojutrze rano. bardzo sie ciesze:-)
chlip chlip ... jedna grubaśna krecha aż bije po oczach ! :-(
ale nic tam @ nie ma więc kto powiedział że mi ten test musi od razu wyjść he he
wcale nie musi. poczekaj jeszcze moze dwa dni i jak @ nie przyjdzie testuj znowu ale rano:-)
wczoraj powinnam mieć, dzis moj 31dc
rob ten test ja ostatnia @ mialam 28 08 wiec podobnie a test mi wyszedl w zeszly czwartek!!!!!bedza II kreseczki,zobaczysz;-)
Gwiazdeczka18
Zaciekawiona BB
oki dozobaczenia kochana i trzymam kciukilaski muszę uciekać chate ogarnąć i szykować się do lekarza a potem do pracy, zajrze później i nie piszcie dużo bo jak EIJF wieczorem przyjdzie to się za głowę złapie:-)
scorpioniczkaa
Fanka BB :)
mam pytanie najlepiej sie starac w dzień owulacji czy kilka dni przed????
Wiesz ja to nigdy nie wiedziałam, ale z racji tego, ze się udało mi w tym cyklu, to było tak:
- dwa dni przed owu wieczorem, w dzień owu wieczorem, dzień po owu rano, po południu i wieczorem i nastepnego dnia rano i wieczorem.
Nie wiem kiedy zaskoczyłam, ale z tego wynika, ze trzeba dużooooooo razy próbować.
Mam nadzieję ze teraz moze się uda, M bedzie mógł przyjechać na jeden dzieć w okolicach owu, ostatnie 2 cykle juz był niestety po, ale nadzieja i tak była
Testować powinnam 21 wrzesnia, ale znając siebie będzie to pewnie wczesniej.
Testować powinnam 21 wrzesnia, ale znając siebie będzie to pewnie wczesniej.
reklama
Podziel się: