Gwiazdeczka18
Zaciekawiona BB
mam pytanie bede mogła sie znaleś na liście staraczek????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde muszę znowu kupić hehe
mam pytanie bede mogła sie znaleś na liście staraczek????
chlip chlip ... jedna grubaśna krecha aż bije po oczach ! :-(
ale nic tam @ nie ma więc kto powiedział że mi ten test musi od razu wyjść he he
Musisz poczekać na mazi to cię na pewno wpisze, to ona jest opiekunką listy!
wczoraj powinnam mieć, dzis moj 31dcmartilla, a kiedy powinnaś dostać @, moż eu ciebie hcg wolno rośnie, albo test był zły
Witam
Forum czytam juz od jakiegoś czasu, w końcu postanowiłam coś napisać
Mam juz córkę Helenkę, teraz staramy się o rodzeństwo dla niej, to juz nasz 3 cykl starań.
Trochę mamy utrudnioną sytuację bo M pracuje 2 tygodnie po za domem, mam jednak nadzieję że w końcu się uda:-)
Pozdrawiam
wczoraj powinnam mieć, dzis moj 31dc
Witam
Forum czytam juz od jakiegoś czasu, w końcu postanowiłam coś napisać
Mam juz córkę Helenkę, teraz staramy się o rodzeństwo dla niej, to juz nasz 3 cykl starań.
Trochę mamy utrudnioną sytuację bo M pracuje 2 tygodnie po za domem, mam jednak nadzieję że w końcu się uda:-)
Pozdrawiam