reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

13x13 gratuluje!

Postaram sie nadrobic to co pisalyscie bo mam wolne (choc tyle rzeczy do zrobienia a skwar tu taki!)Myslalam ze sie wyspie ale nie udalo sie do konca...Poza tym nie mam humoru i chyba ten cykl bedzie spisany na straty przed wszystkim dlatego ze jestem zla w dni plodne na mojego chlopaka.A to przychodzi pozno bo praca,a to narzeka ze wakacje ma itd.dni mi mijaja...sluzu jak na lekarstwo.zrobilam wczoraj test owulacyjny i sama nie wiem czy pozytywny byl bo spojrzalam troche po czasie w i sumie chyba 2 kreski,ale pewna nie jestem to tez nie wiem czy ten wiesilek jeszcze lykac...Poza tym caly czas czuje podbrzusze i nie jest fajnie.po prostu dobrego humoru brak...

reklama
13x13 GRATULACJE!!!!!!

cześć laski:-)
u mnie @ pełną parą, ale też zaczynam staranka koło 15.08 może będzie szczęsliwy dla nas wszystkich heheh
mam pytanko czy któraś zamawiała testy owu z allegro? możecie jakieś polecić?

wiecie co dziewczyny jakis czas temu czytałam w jakiejś tam gazecie że kobieta mając szczeniaka w domu szybciej zajdzie w ciąże bo ponoć rodzi się wniej instynkt macieżynski:-) mój mąż jak to wyczytał to stwierdziłze mi kupi szczeniaka hii hii

U mnie w pracy pani doktor tez mowi że kupno szczeniaka niektorym moze pomoc bo wytwaza sie wtedy na skutek instynktu wiecej oksytocyny, hormonu ktory pomaga przy zaplodnieniu

kurde widzę ,że na allegro są testy na sztuki, ile powinnam kupić i o jakiej czułości? kompletnie się na tym nie znam...:-(

hej dziewczyny!
zupełnie nowa i przygotowana do starania, czy mogę do Was dołączyć?
istnieją pewne podejrzenia, ale to tylko podejrzenia.
pozdrawiam wszystkie starające się i te, które się już postarały :)

reklama
Do góry