reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mazia ja mysle, ze u Ciebie to fasolka jest:) wszystko na to wskazuje:)
hope wydaje mi się, ze dopóki temperatura nie spadnie ponizej lini to nie ma sie czym przejmować. Trzymam kciuki żeby tempka rosła lub chociaż utrzymała sie na poziomie:)
mellisa tmperatura na pewno jeszcze wzrośnie:) trzeba sie uzbroić w cierpliwość.
zielona do 14 już coraz bliżej. Ja coś czuję, ze to fasolinka:)

Brzuch mnie tak dzis boli, że masakra...:(Normalnie czuję jakby miało mi za chwilę brzuch rozsadzić... I ten lewy jajnik. A wczoraj wieczorem mąż powiedział, ze mam jakieś jędrniejsze i bardziej pełne piersi i stwierdził, ze dostrzega takie jakby brązowe obwódki dookoła sutków... Zaczynam sie coraz bardziej nakrecać... I znów bedzie płacz i zgrzytanie zębów...:(;(

reklama
Ale się rozpisałyście dziewczynki:-D.
Zielona kciuki mocno zaciśnięte, mam dobre przeczucia co do Twojej betki:tak:. Zdjęcia SUPER, ale z Ciebie szczęściara, masz takich 2 przystojniaków w domu:-):tak:. Trzymaj się za niedługo się wszystko wyjaśni;-).
Mazia ja Ci od początku mówiłam że u Ciebie jest fasolinka, sama się niedługo przekonasz:tak:.
Makaronka trzymam kciuki:tak:. Udanego wypoczynku życzę.

A ja nie mam wcale objawów i nie wiem czego się spodziewać, mętlik w głowie:eek:. Chyba ogłupieje do poniedziałku. Tak mnie kusi ten test, nie wiem czy nie wymiękne:zawstydzona/y:.

wisienka spokojnie,juz niedługo bedziesz testować.Wytrzymaj kochana cierpliwość popłaca.Ja objawów żadnych czasem mnie ćmi w brzuchu tyle,bno i sluz a tak to nic wiecej.A takie objawy to mozna sobie wsadzić:-p:-p:-p

muffy wcale nie musisz nic czuć.Mnie piersi bolały przez jeden dzień w niedziele.Potem przestało.Jedrne i wieksze mam od zeszlego cyklu.Bo mi urosły o rozmiar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Marlenka dasz rade.Musisz widzisz ja juz 2 dni po terminie i jeszcze nie testuje.Ale wole dowiedzieć sie ,ze sie nie udało przez @ niż zobaczyc 1 kreche:baffled::baffled:
Dlatego czekam do soboty.Jesli @ nie przyjdzie oczywiscie.

Edit: Lece nad wodę poplywać:) Milego dnia .Wejde potem by zobaczyc conajmniej dwu cyfrowy wynik betki Zielonej.

Ostatnia edycja:
Wiem, ze już niedługo bedę testować ale fatalnie się dziś czuję i zaczynam sie bać, ze sobie wkręcam te objawy... Masakra... Niech ten czas szybciej mija! Jeszcze tydzień do testowania... Chociaż mój nowy suwaczek pokazuje, ze 5 dni...

A mi jest niedobrze i kręci mi sie w głowie. Ale to może z głodu... albo przez ciśnienie bo zaczęło się po wypiciu kawy...
Zgadazam się ta niepewność jest okropna... Do przyszłego tygodnia chyba zwariuję...

W FF na dole jest taka tabelka. Cz ktoś wie co oznacza Early Pregnancy Signs: i pts? Czy pts oznacza procenty? Ja niestety kiepsko znam angielski... Mój mąż na szczęście bardzo dobrze więc pomaga mi w interpretacji:)

W FF na dole jest taka tabelka. Cz ktoś wie co oznacza Early Pregnancy Signs: i pts? Czy pts oznacza procenty? Ja niestety kiepsko znam angielski... Mój mąż na szczęście bardzo dobrze więc pomaga mi w interpretacji:)

Early Pregnancy Signs-wczesne objawy ciazy
pts-points-punkty
pokaz mi ta tabele bo tak to nie wiem o co chodzi...

Early Pregnancy Signs-wczesne objawy ciazy
pts-points-punkty
pokaz mi ta tabele bo tak to nie wiem o co chodzi...
A ja wiem-to jest aktywne w pierwszym cyklu od zarejestrowania, a potem trzeba miec VIP. Ale mi w tamtym miesiacu pokazywalo 50 punktow (najwyzej, a max mozna miec 100) i w ciaze nie zaszlam.
Moim zdaniem to niepotrzebny nakrecacz-za samo to, ze mialam serduszkowanie 2 dni przed i w dniu owu dal mi bodajze 30 punktow....

Ostatnia edycja:
reklama
no dziwczynki, wstałam, oczywiście mam zgagę....teraz czekam, ąż mały się obudzi i idę do szpitala po wynik..i dla pewności, u mnie nie robią beta hcg, tylko samo hcg...jeśli chciałabym bete to musiałabym zapłącić 60 zł i czekać 3 dni, bo wysyłają to do elbląga..ksiukasy zaciskać...:zawstydzona/y:

Do góry