reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

U mnie 6 dc po @ ani sladu. Chyba brak mnie na tych wszystkich listach;-);-);-). Choc w tym miesiacu na luzie podchodze do staranek, bo czeka mnie przeprowadzka. a dzis na poprawe humorku kupilam sobie zaj....te kozaczki

reklama
ja miałam takie zyłki od poczatku, piersi mi urosły, brodawki sciemnialy i powiekszyly sie znacznie
a u mnie jeszcze dlugo w ciąży zadnych zmian w piersi nie bylo i po forum staraczkowym wiem ze takie zyłki w drugiej czesci cyklu sie zdarzaja bez ciąży wiec ten akurat objaw bym odpusciła u siebie, bardziej prognostyczne wydają mi sie duszności,zawroty głowy, senność, niechec do alkoholu czy papierosow-jesli ktos pali
Dziękuję, chce mi się ryczeć, ale jestem w pracy i nie wypada... poczekam aż dojadę do domu...:-(
przytulam mocno-jestesmy z tobą-wiem ze to zadna pociecha,ale jednak swiadomosc ze sie nie jest samemu w takiej sytuacji,tylko wiele par ma ten sam problem, moe jednak cos pomaga,zawsze mozemy sie sobie wyzalic,pogadac,nie wyobrazam sobie co to bylo gdy nie bylo internetu i wszystkie te zale trzeba bylo dusic w sobie...:no:
aha, no i update listy... siebie już wykreśliłam...

Spadam do domku Kochane, ale jutro będę :tak: mimo wszystko:-D

TESTUJĄCE:

&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Ren - 17 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
agniesiar - 3 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
bardzo fajnie ze dbasz o updaty.na poczatku zdziwilam sie dlaczego mnie nie ma w staraczkach:p
ty przynajmniej wiesz ze z tobą wszystko ok bo już jesteś mamą
nie zgadzam siez tym tak do konca....znam przypadki gdy kobieta ma jedno dziecko a nie moze zajsc w drugą ciąże....moze presja i jest mniejsza,ale jak sie czegos bardzo chce i nie mozna tego dostac to frustracja sama przychodzi, tez sie czlowiek nakreca i nic.:-(

ZEby nie konczyc tak pesymistycznie to napisze wam,ze w ciagu ostatniego tygodnia dwa razy ktos sie mnie pytał czy nie jestem w ciąży:) hehehe raz w pracy sie po brzuszku masowalam i kolezanka wystrzelila z takim tekstem...a dzis babcia:cool2: ehhhh guzik mi strzelil w spodniach i odłożyłam zeby go doszyc a przyszli dziadkowie w odwiedziny i zapomnialam i tak sobie przytrzymywalam te spodnie, a babcia bierze mnie na bok i sie pyta czy w ciazy nie jestem heheheh:-D:-D:-D i oczywiscie zaraz gadka ze fajnie byloby mnie zaraz drugie itp a ja...coz mi pozostalo jak nie pokiwac zgodnie glową.....:tak:kiedys babcie nie mialy takich problemow co dzis....
Dzis mam 31dc i jakies taki kłucia z boku brzucha ze nospe wzielam,zobaczymy co dalej

kiciaq87 hehe to widzę że prawie identycznie jak u mnie!:laugh2: mój też niby miał opory że za wcześnie, ale jak za wcześnie to czemu się godzi na seks bez zabezpieczenia?:-D

rudka trzyam kciuki za Twoje staranka :-)

Noukie- z tego co widzę, będziemy w tym samym czasie testowały!

Super mam nadzieje ze pozytywnie tym razem u mnie 3 miesiac staranek:sorry:
Witam Was :*

jestem tu z Wami od kwietnia na poczatku pisalam troche ale potem tylko zagladalam, a u nas niestety ciagle nic juz sie powoli zalamuje :(
czytam Was prawie codziennie ale nic nie pisze bo po co mam sie zalic.
Oczywiscie dopinguje Wam i ciesze sie z kazdym poczentym cudem

busiaczki dla Wass i prosze trzymajcie za nas kciuki tez :*:*:*

Trzymamy mocno:tak:

Mnie już nadzieja odpusciła... wygląda na to, że dostałam @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powoli się rozkręca, więc i ja pewnie mogę zacząć juz liczyć od nowa...:-(

:-:)-:)-:)-:)-( buziaczek kochana

U mnie 6 dc po @ ani sladu. Chyba brak mnie na tych wszystkich listach;-);-);-). Choc w tym miesiacu na luzie podchodze do staranek, bo czeka mnie przeprowadzka. a dzis na poprawe humorku kupilam sobie zaj....te kozaczki

No i to juz cos;-) ja w tym miesiacu daje na wstrzymanie, staram sie myslec o zupelnie innnych rzeczach:-)

biedroneczko nie jestem tu dlugo i nie wiem ile cykli monitorowałaś,ale moze rzeczywiscie odpuszczenie sobie przyniesie lepsze skutki,zamiast ganiac umawiac sie na wizyty i stersowac wynikami,moze lepiej przeznaczyc ten czas na siebie, na jakies przyjemnosci, trzymam kciuki:-)

&Ewcia testowałaś??/

lovely nie - dziekuję:)

ty przynajmniej wiesz ze z tobą wszystko ok bo już jesteś mamą
a ty uwazasz że z tobą nie jest ok????
Jeżeli nie jesteś bezpłodna tz że wszstko jest dobrze, a jedynie hamuje cię być może stres, nakręcanie się i częsta myśl o zajsciu w ciążę...różne są powody przez które kobietom ciężej jest zajsc w ciążę. I to nie jest zaraz coś nie okej:no: Trzeba wyluzować poprostu.

powodzenia zycze ! :tak:

biedroneczko nie jestem tu dlugo i nie wiem ile cykli monitorowałaś,ale moze rzeczywiscie odpuszczenie sobie przyniesie lepsze skutki,zamiast ganiac umawiac sie na wizyty i stersowac wynikami,moze lepiej przeznaczyc ten czas na siebie, na jakies przyjemnosci, trzymam kciuki:-)

&Ewcia testowałaś??/

lovely nie - dziekuję:)
To bylby trzeci cykl który monitoruje, i zamiast skutkow dobrych za duzp mysle i zdaje mi sie ze pzrez to fiksowanie przesunela mi sie owu. Wiec moze dam sobie odpoczynek. Narazie sie zastanawiam;)

Dziewczyny a tak wogóle to chce rzucić palenie, to przykry i zly nawyk. Wiec narazie staram sie ograniczac, ostatnio nawet od owu do @ prawie nie palilam w nadzieji ze moge byc w ciazy,a le teraz chce sie tak na serio zmobilizowac.:rofl2:

reklama
widzę że wczoraj było gorąco. wypowiedź Robale- poniżej wszelkiego poziomu, aż szkoda komentować.

mój cykl jest w tym miesiącu beznadziejny, za długa faza śluzowa, rozjechane objawy śluzu i tempki, ech starość nie radość.

ja mogę potwierdzić, że starania o drugie dziecko potrafią trwać dłuuuuugo i nie jestem jedyna na forum w takiej sytuacji, niestety.

Do góry