reklama
jagodka1231
Fanka BB :)
Oby nie Kochana... oby nie ;-)
Tylko tak sie zastanawiam czy odwołać ta wizytę u ginekologa czy moze poprosić go aby mi zlecił badanie hormonów... w sumie wiem, ze jak mu powiem, ze to pierwszy miseiac staran to mi powie aby poszla do meza i go mocno przytulila...![]()
Marzi, ja bym odwołała tą wizyte,chyba,że dawno nie byłaś na kontroli???????
Przejdz przez około 3 cykle i jeśli ci się nie uda to idz wtedy. Mój ginekolog tak mi mówił 3 miesiące starań a jak się nie uda to mam przyjśc,więc może i ty zrób tak samo?
jagodka1231
cześć, ja już po pracy robiłam dzisiaj test i wyszła jedna krecha, mo ale może jeszcze za wcześnie w końcu dopiero 9 dpo
jakieś żyłki mi powyłaziły na piersiach
żyłko na piersiach? to podobno dobrze
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Marzi, ja bym odwołała tą wizyte,chyba,że dawno nie byłaś na kontroli???????
Przejdz przez około 3 cykle i jeśli ci się nie uda to idz wtedy. Mój ginekolog tak mi mówił 3 miesiące starań a jak się nie uda to mam przyjśc,więc może i ty zrób tak samo?
no byłam w lutym, więc nie ma parcia... fuck
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
chyba racja, odwołam i już.
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
cześć, ja już po pracy robiłam dzisiaj test i wyszła jedna krecha, mo ale może jeszcze za wcześnie w końcu dopiero 9 dpo
mmm, trzymam mocno kciuki by Tobie się udało!!!!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
jagodka1231
mmm, trzymam mocno kciuki by Tobie się udało!!!!;-)
Ja też trzymam!!!!!!!!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
reklama
scorpioniczkaa
To ja teraz akurat mam 3 cykl, kiedy się staramy.uuu to jakby co czeka mnie w następnym miesiącu wizyta u gina.
Żyłki to podobno dobrze, jak widać na piersiach, a brodawki masz ciemniejsze też???
dziewczyny straszne te historie o tych maluchach , które się rodzą, a potem dla rodziców nie istnieją. Ale zauważcie, że czasami pokazują rodziny wielodzietne, gdzie są straszne warunki zyciowe, dzieci głodują, rodzice bez pracy i tam dzieci rodzą się prawie rok po roku. A w rodzinach gdzie te warunki dziecko miałoby świetne, to często jest brak dziecka, albo jedno tylko. Smutne to:-(
Podziel się: