kiciaq87
Fed up.....
Marzi pytałaś czy owu moze być wcześniej niż w 14dc. To jest tak: owu jest 12-16 dni przed @. Czyli wszystko zależy od tego jak długa masz fazę lutealną czyli ta po skoku. Ja np. mam 14 dniowa, cykle 28 dniowe czyli owu jest w 14dniu cyklu. A co do bólu jajników to mnie w tym cyklu bolał jajnik na 3 dni przed skokiem tempki.
kiciaq pisząc, ze termin @ przypada nam w tym samym dniu sugerowałam sie Twoim suwaczkiem bo z niego wynika, ze @ masz dostać za 2 dni.
Robale skoro jesteś pewna, ze to fasolka to zrób test zebyśmy mogły Ci oficjalnie pogratulować jak zobaczymy zdjęcie tych 2 kreseczek
U mnie nadal nic... Żadnych bóli, nic nie zapowiada zblizajacej sie @... Moze jednak sie udało?
Będę się tak łudzić aż @ nie zobaczę Podsycam trochę tą ikierkę nadziei... Ale staram się nic sobie nie wkręcać. Co ma byc to będzie Ale jak przyjdzie @ to i tak będę ryczeć Tak juz mam... Ostatnio w ogóle strasznie płaczliwa jestem...
Wisienko ja wiem tylko mnie chodzilo o to, ze jesli jutro @ nie dostane to bede raczej sadzic, ze sie spozni niz jest fasolka i bede sie i tak cieszyc pewnie czy cos w tym stylu ;-) mam jednaj nadzieje, ze nie przylezie zarowno u mnie jak u Ciebie, Zielonej i innych dziewczyn tez.
rany nie wiem jak nadrobie znowu wszystko co napisalyscie