Gratulacje mamy majówkę:-)wyszły II kreski, ale to byl bobo test, i nie do konca uwierzyłam, kupilam jeszcze pre-test i tez wyszedl pozytywny, w srode ide do gin ale innego bo do mojej babki nie ma szns sie dostac, najblizszy termin to 19 październik
reklama
Robale
Fanka BB :)
Krewetko najszczersze gratulacje
C
claudia4you
Gość
Nie moja kuzynki, ja sie o 1 staram A zaprosilas mnie??Claudia, a Tatianka to Twoja? bo nie wiem czy już odpisałaś czy nie ?
to chyba ktoś inny upsbo jest czarnobiałe i nie ma diabełka tylo dziewczyna z lokamiNo to nie wiem wiek 20 powinno byc a na zdjeciu glownym jest diabełek na czarnym tle
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
bo jak pisalam wczesniej nie mam teraz internetu w domu i moge byc tylko sporadycznie u brata lub w pracy
przesylam fluidki dla WSZYSTKICH
Gratulujemy z całego serducha!!!! I przjmujemy fluidki!!!!
oj tak łapiemy fluidki:-)Gratulujemy z całego serducha!!!! I przjmujemy fluidki!!!!
zielona.wampirzyca
mamusieńka
krewetko!!!!!!GRRRRRRRRAAAAAAAATTTTTTTTTTUUUUUUUUULLLLLLAAAAAAAAAACCCCCCCCCCJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!łapię fluidki.......:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Robale
Fanka BB :)
Teraz to czekamy na kolejne wieści od naszych staraczek
zielona.wampirzyca
mamusieńka
poprosimy o foto szcześliwego teściku!!!!!!!
reklama
zielona zdjecie zrobilam, tylko narazie beda klopoty ze wstawieniem, bo musze sobie zalatwic najpierw gwizdek zeby zgrac z aparatu i przyniesc do pracy na kompa, ale pewnie niebawem pokaze, jednoczesnie mocno trzymam kciuki za Ciebie!
Podziel się: