wiem wiem gdzie ta szkoła:-) no i Stalowa też ,mieszkałam na pradze przez pół roku na Bródnowskiej, a tam przy stalowej to chyba tesco całodobowe jest o ile się nie mylęNa Akademii Pedagogiki Specjalnej ale wtedy mieszkalam u cioci na Stalowej Praga Polnoc
reklama
kurde trzeba sie spotkać w realu skoro tyle zna Wawe lub tu mieszkawiem wiem gdzie ta szkoła:-) no i Stalowa też ,mieszkałam na pradze przez pół roku na Bródnowskiej, a tam przy stalowej to chyba tesco całodobowe jest o ile się nie mylę
mmm...
Fanka BB :)
może ci się termometr zepsuł??Ba Mmm nie wiem caly dzien sie pytalam co z nim nie tak i czekam na owu skok a tu nie ma a nigdy jeszcze nie mialm pozniej niz w 15 dc owu
jakoś się złapiemy:-) a tym czasem uciekam zobaczyc jak od nas dojechać do tej kliniki na rakowieckiej żeby jutro nie błądzićróżnie teraz mam jutro 16-23 i potem 8-16 i znów 16-23 a wolne w niedziele i poniedziałek:-)
mama2010
a bedziesz dlej sie badac zey zobaczyc o co chodzi?? bo chyba to cos oznacza??mój ostatni cykl miał 44 dni...już myślałam że to fasolka
mmm...
jeszcze między 17-22 dc muszę zrobić resztę badan a potem do lekarza najważniejsze że tarczycowe hormony mam OK, bo u mnie w rodzinie były z nimi problemya bedziesz dlej sie badac zey zobaczyc o co chodzi?? bo chyba to cos oznacza??
mmm...
a poza tym lekarka stwierdziła, że od jakiegoś czasu jeden jajnik nie pracujea bedziesz dlej sie badac zey zobaczyc o co chodzi?? bo chyba to cos oznacza??
napewno :-)jakoś się złapiemy:-) a tym czasem uciekam zobaczyc jak od nas dojechać do tej kliniki na rakowieckiej żeby jutro nie błądzić
Noukie
Majowa mama 2007
może ci się termometr zepsuł??
Tez go o to podejrzewalam ale wieczorem sobie tez mierze zeby miec jakis obraz i mam inne tempki;-)
reklama
mmm...
ajak masz płodny śluz to próbuj za kilka dni tempka powinna skoczycTez go o to podejrzewalam ale wieczorem sobie tez mierze zeby miec jakis obraz i mam inne tempki;-)
Podziel się: