reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja nie wiem kiedy mam testowac. Dzis jest moj 10 dpo i mnie boli podbrzusze od tygodnia i sie powiekrzyl troszke i chcialabym najszybciej ale nie chce za wczesnie zeby tracic testy. Co radzicie? Czekac do piatku?
aaa i przez to ze mam taki napecznialy brzuch to siku wciaz latam chociaz nie pije az tak duzo, chyba jutro rano zrobie ten tescik bo przeciez umre do piatku z niecierpliwosci :rofl2:

reklama
Jezu jak mnie mdli... Masakra... A dziś pracuje do 16:( Jeszcze tyle godzin muszę tu siedzieć... Mam nadzieję, że ten wirus nie będzie mnie długo prześladował....
Chyba zaczęły się bóle podbrzusza zapowidające zbliżającą się @...

Ciekawe jak to jest z tym bólem brzucha u Ciebie kiciaq.
Mnie też boli tak jak Ciebie, hehe tyle że u mnie to się mocno brzuch zaokrąglił, piersi urosły. Tak to widać że domownicy zauważyli i od razu powiedzieli że w ciąży jestem, ale zobaczymy.
Eijf wracaj szybko od lekarza,

niby anatomicznie wszystko jest ok, ale jakas musi byc chyba przyczyna :baffled: no nie wiem nie mialam tak zawsze, ale od jakiegos roku mam takie pobolewania w dole brzucha od owu do samego malpiszona, nie mowie nic jesli jest to tylko takie cmienie przychodzace i odchodzace, ale w niektorcyh cyklach i w tym np tez to jest po prostu ciagly bol, jakies skurcze, rozkurcze :baffled: sama nie wiem

Jezu jak mnie mdli... Masakra... A dziś pracuje do 16:( Jeszcze tyle godzin muszę tu siedzieć... Mam nadzieję, że ten wirus nie będzie mnie długo prześladował....
Chyba zaczęły się bóle podbrzusza zapowidające zbliżającą się @...

Wlasnie z tymi bolami to jest roznie, bolec moze i na @ i na fasolke, ja tam sie w zadne moje bole staram nie zaglebiac bo juz sie glupia robie:confused: i jak kiedys probowalam cos tam z nich wyczytywac tak teraz wole po prostu nic nie myslec, ze moze tak boli bo to czy tamto :baffled: w tym cyklu bardzo mnie boli i tez mnie to denerwuje juz bo meczy mnie to troche, jesli @ ma przyjsc to mam tylko nadzieje, ze przylezie przed moimi wakacjami i w pierwszych dniach urlopu bede miec tylko koncowke, a nie @ pelna para:baffled:

Witam wszystkie Staraczki...

pomyślałam, śe dołącze do Waszego grona... w grupie przecież raźniej... zwłaszcza jeśli wszystkie mamy ten sam cel... rozpoczęłam starania od tego cyklu... a tak właściwie to się własnie do nich przymierzam...:-) choć czytałam forum znacznie wcześniej...

Wszystkim Staraczkom, które osiagnęły cel GRATULUJĘ, te co nadal próbują wspieram z całego serducha...

Marzi55

Ostatnia edycja:

pomyslałam, ze dołącze do Waszego grona... w grupie przecież raźniej... zwłaszcza jeśli wszystkie mamy ten sam cel... rozpoczęłam starania od tego cyklu... a tak właściwie to się własnie do nich przymierzam...:-) choć czytałam forum znacznie wcześniej...

Wszystkim Staraczkom, które osiagnęły cel GRATULUJĘ, te co nadal próbują wspieram z całego serducha...

Marzi55
Witaj Marzi55 mam nadzieje ze uda ci sie jak najszybciej. Od kiedy dokladnie zamirzasz zaczac staracka? Ktory to twoj dc?

Marzi55 witamy serdecznie:) Trzymam kciukiżeby Ci się udało jak najszybciej zafasolkować. Napisz coś o sobie, który dzień cyklu, czy mierzysz tempke,robisz testy owu itd? I wstaw jakiś suwaczek:)

pomyślałam, śe dołącze do Waszego grona... w grupie przecież raźniej... zwłaszcza jeśli wszystkie mamy ten sam cel... rozpoczęłam starania od tego cyklu... a tak właściwie to się własnie do nich przymierzam...:-) choć czytałam forum znacznie wcześniej...

Marzi55

Witamy witamy i szybkiego zafasolkowania zyczymy

reklama

Marzi55

Hej, witaj na forum obys jak najszybciej dolaczyla do zafasolkowanych, a my razem z Toba :-)

Do góry