Trzeba myslec pozytywnie bo zawsze jakas szansa jestale teoretycznie nawet w czasie owulacji jest tylko 25% szans na zafasasolkowanie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba myslec pozytywnie bo zawsze jakas szansa jestale teoretycznie nawet w czasie owulacji jest tylko 25% szans na zafasasolkowanie
jakaś jest zawsze...Trzeba myslec pozytywnie bo zawsze jakas szansa jest![]()
dziewczynki a dlaczego kawy nie pić? Wiem, że potem moze źle działać na serduszko malucha ale na razie z zieloną mamy teoretycznie dzieciaczki 11-dniowe, które jeszcze nie mają serduszekczy to może przeszkodzić w zagnieżdżeniu czy w utrzymaniu wczesnej ciąży?? Jak coś konkretnego wiecie to napiszcie (o mięcie też nie wiedziałam
)
U mnie dzisiaj po 2 -dnowej przerwie znowu lekkie pobolewania podbrzusza, ale leciutkie. Mogą oznaczać wszystko - @ lub fasolkę. Niestety trzeba cierpliwie czekać... testu nie chcę na razie robić, jutro pierwszy dzień spodziewanej @.,..
To ja się chyba ograniczę z tą kawą, chociaż teraz i tak piję już tylko dwie - rano taką w sumie zbożówkę, która ma 30 % kawy normalnej a po południu rozpuszczalna, ale słaba. Jak jest rok szkolny to jestem na wyższych obrotach i wtedy piję trzyZ ta kawa to ja dokladnie nei wiem ogolnie poprostu ze lepije nei pic bo moze zaszkodzic. Trzyam mocno kciuki zeby @ sie nei pojawila tylko fasolka zawitala :-)
Ale bedzie dobrze i w przyszlym roku wszystkie bedziemy spacerowac z wozkami :-)
ja tak wolą chuchać na zimne...dziewczynki a dlaczego kawy nie pić? Wiem, że potem moze źle działać na serduszko malucha ale na razie z zieloną mamy teoretycznie dzieciaczki 11-dniowe, które jeszcze nie mają serduszekczy to może przeszkodzić w zagnieżdżeniu czy w utrzymaniu wczesnej ciąży?? Jak coś konkretnego wiecie to napiszcie (o mięcie też nie wiedziałam
)
U mnie dzisiaj po 2 -dnowej przerwie znowu lekkie pobolewania podbrzusza, ale leciutkie. Mogą oznaczać wszystko - @ lub fasolkę. Niestety trzeba cierpliwie czekać... testu nie chcę na razie robić, jutro pierwszy dzień spodziewanej @.,..